210 000 000 Ft
2 M Ft/m2
210 M Ft
2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VI. kerület Andrássy út

105  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest Andrassy út- Nagypolgári Lakás !

Eladásra kínálok az Andrassy uton egy elérhető ritkaságot. A nagypolgári stílus, a magas belmagasság és a felújított elektronika mind hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez.

Az 1940-ben épült épület 2. emeletén elhelyezkedő lakásnak 105 négyzetméteres alapterülete van, és 4 méteres belmagasság teszi különlegessé.Az ingatlanon belül 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, gardrób és tágas előszoba található.

Az elektronika felújítása, az új kábelek és a Designer által kialakított belső tér mind azt sugallják, hogy a lakás modern és kényelmes életteret biztosít.Az ingatlan elhelyezkedése is vonzó, mivel csendes környéken található, és egész délutánra kitűnő napfényes megvilágítást kap.A kifogástalan szomszédok és az utcán történő parkolási lehetőség további előnyök, amelyek hozzájárulhatnak az otthoni életminőséghez.

A leírt lakás környezete különleges és kiemelkedő elhelyezkedésű Budapesten. A közelben található tömegközlekedési lehetőségek, mint a metró és buszok, továbbá a központi elhelyezkedés (Kodály körönd, Hősök tere, Oktogon) mind kiválóan szolgálják a lakók kényelmét és mobilitását.

Keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018