34 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
34 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 25 négyzetméteres

25  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Teljesen felújított kis lakás az Alkotmány utcában, a Parlament közelében!

Eladóvá vált egy teljesen felújított, 25 négyzetméteres kis lakás. Ez az otthon tökéletes választás lehet első lakásnak vagy akár befektetésnek is.

A lakás különlegessége az egyedülálló kialakítása. A galériával bővített, 25 négyzetméteres terület minden négyzetcentiméterét kihasználták, hogy Önnek a lehető legtöbb kényelmet nyújtsa. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy praktikus 2 négyzetméteres tároló raktár is. A tároló raktár előtti szoba 6m2 alapterületű a belmagasság itt kb. 190 cm.

Az ingatlan tökéletesen berendezett állapotban várja új tulajdonosát. A felújítás során kiemelten fontos volt számunkra a csend és a megfelelő szellőzés biztosítása, ezért két bejárati ajtót szereltek fel. A dupla blue akusztikus függesztett gipszkarton mennyezet és a 6 cm vastag hangszigetelő kőzetgyapot pedig további hangszigetelést nyújt, így biztosítva a nyugodt otthoni légkört.

A lakás kellemes hőmérsékletéről és friss levegőjéről egy 90x90 ablak és egy rendkívül csendes szellőztető ventilátor gondoskodik. Emellett az inverteres klíma gondoskodik a tökéletes hőmérséklet beállításáról, legyen szó nyárról vagy téli hidegről. A fűtés központilag megoldott. A közös költség mindössze 13.200 forint havonta, ami tartalmazza a fűtést és a vízfogyasztást is.
M279366
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • lift van
hirdetés
© 2018