110 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
110 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Lipótváros, 3 szobás

77  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Belvárosban - Bajcsy Zsilinszky úton - kiváló épületben - belső kétszintes - teljes körűen felújított- lakás -eladó!!!!!

Az ötödik kerületben egy 77 nm-es, belső kétszintes, kiváló állapotú, és nagyon jó kialakítású lakást kínálunk eladásra.

A társasház rendezett, normális lakóközösséggel, a háznak van megtakarítása, folyamatosan karbantartott és rendezett.

Lokációját tekintve, kiváló, hiszen a belváros szívében van, a Parlament, a Duna part, Nyugati pályaudvar, Margitsziget, de a nyüzsgő belváros is 5 perc alatt elérhető.

Tömegközlekedés szempontjából is tökéletes választás, hiszen a közvetlen közelben séta távolságra troli megálló, egy perc sétára elérhető az M3 metró, 4-6 villamos, továbbá, séta távolságra kávézók és éttermek kavalkádja, színházak, könyvesboltok, gyógyszertár, posta, üzletek és bevásárló központ.

Elhelyezkedésének és megközelíthetőségének köszönhetően, befektetésnek, fiataloknak vagy idősebbeknek is egyaránt kellemes otthona lehet.

M278938
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018