135 000 000 Ft
2,9 M Ft/m2
135 M Ft
2,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 1+2 szobás lakás eladó

46  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** Trendi belvárosi környéken maximális kényelem, luxus életérzés találkozása a modern kor komfortjával***

Szeretne madárcsicsergésre ébredni a város szívében?
Imádja a pezsgő életet a városközpontban, de mégis nyugodtan szeretne pihenni? Élvezze mindkettőt kompromisszumok nélkül.
Most megtalálta azt a tökéletes otthont, ami egyszerre nyújtja a nagyvárosi élet izgalmait és a modern lakás nyújtotta kényelmet.

Merüljön el a belváros lüktetésében, miközben trendi otthonának kényelmében kortyolja kedvenc kávéját, és gyönyörködik a Hild tér parkjára és Budapest Óriáskerekére nyíló lenyűgöző panorámában.

A Belváros szívében, az V. kerületben, a Panoráma Óriáskerék szomszédságában a múlt század elején épült csodálatos polgári társasház második emeletén, lakberendező által tervezett, teljeskörűen felújított, amerikai konyhával, légkondicionálóval és kondenzációs kazánnal rendelkező, nappalis + két különnyíló hálószobás, elegáns, ablakkal rendelkező fürdőszobás, parkra néző 46 nm-es lakás várja IGÉNYES TULAJDONOSÁT.

Ez a pazar, utcai nézetű lakás egy 1837-ben épült lift nélküli műemléki ház 2. emeletén található, melyet Hild József tervezett.

A LAKÁSRÓL:

A 46 nm-es lakás amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás kialakítású teljeskörű felújításon esett át, melynek során a víz- és villanyhálózat, a fűtésrendszer és a burkolatok is cserélve lettek. A lakás új, WiFi-s klímával és kondenzációs kazánnal van felszerelve. Funkcionális és tágas terek jellemzik az ingatlant.

A lakás igazi különlegessége a 3 hatalmas, keletre néző ablak, amelyekből a Hild térre és az Óriáskerékre nyílik varázslatos panoráma. A nagy ablakos fürdőszoba pedig maximális kényelmet biztosít a reggeli készülődéshez és az esti relaxációhoz, amely igazi ritkaságszámba megy.

Az ingatlan közös költsége korlátlan vízfogyasztást is tartalmaz. Azonnal birtokba vehető, így akár már ma beköltözhet álmai otthonába!

A TÁRSASHÁZRÓL:

Az 1837-ben épült 22 lakásos társasház lakóközössége kellemes.
A lakás TEHERMENTES, így azonnal költözhető.

A vadonatúj, modern konyhabútor a vételár részét képezi, Önnek már csak elő kell keresnie kedvenc receptjeit és új otthonában már élvezheti is a gőzölgő omlós ebédeket és vacsorákat.
Ideális pároknak és szingliknek, akik értékelik a kényelmes és trendi otthont a belváros szívében. A házban lift nincs, így tökéletes sportolni vágyóknak és a fittségüket megőrizni kívánóknak :)

Ez az ingatlan maximális értékállósága miatt egy igazi kincsesbánya.

Befektetés a jövőbe - ez a lakás nem csak otthon, de értékálló befektetés is.

Jöjjön el személyesen, és győződjön meg róla saját szemével, hogy ez a lakás pont az Ön számára készült!

Kattintson a fenti "felfedés" gombra, tárcsázzon most és költözzön be akár már holnap!

hirdetés
© 2018