270 000 000 Ft
2,5 M Ft/m2
270 M Ft
2,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 3 szobás lakás eladó, Belvárosban

106  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy lenyűgöző, 1941-ben épült, Bauhaus stílusú téglaépítésű lakás a város szívében, az elegancia és a történelmi hangulat találkozásának helyszínén. Ez a napfényes otthon a 4. emeleten helyezkedik el, és a modern kor igényeinek megfelelően felújították. A lift hívó rendszerrel rendelkezik, így a mindennapok kényelme garantált. Az ingatlan méretei lehetővé teszik, hogy akár egy nagyobb család is kényelmesen elférjen itt, míg az elektromos cirkó fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a hidegebb napokon. Az utcai nézetű lakás nem csak a belvárosi pezsgést kínálja, hanem a nap bármely szakában élvezhető természetes fényt is.

Ez a különleges ingatlan nem csak egy lakás, hanem egy életstílus, amely azonnal magával ragadja az ide lépőket. A belváros dinamizmusa, a kulturális élet gazdagsága és a kényelmes közlekedés garantálja, hogy minden, amire csak szüksége lehet, a közelben legyen.

A lakás tágas, világos terekkel várja új tulajdonosait, akik értékelni fogják a minőségi anyagokat és a gondos munkát, amely az egész otthont áthatja. Az ingatlan elhelyezkedése ideális választást jelent azok számára, akik szeretik a városi életet, de nem akarnak lemondani a nyugodt és inspiráló otthonról.

A stunning Bauhaus-style brick-built apartment built in 1941 is for sale in the heart of the city, where elegance and historical atmosphere meet. This sunny home is located on the 4th floor and has been renovated to meet the needs of the modern age. The elevator has a call system, so everyday comfort is guaranteed. The dimensions of the property allow even a larger family to fit comfortably here, while the electric circo heating ensures a pleasant temperature on colder days. The apartment with a street view offers not only the vibrancy of the city center, but also natural light that can be enjoyed at any time of the day.

This special property is not just an apartment, but a lifestyle that immediately captivates those who enter here. The dynamism of the city center, the richness of cultural life and convenient transportation guarantee that everything you need is nearby.

The apartment awaits its new owners with spacious, bright spaces, who will appreciate the quality materials and careful work that permeates the entire home. The location of the property is an ideal choice for those who love city life but do not want to give up a calm and inspiring home.

hirdetés
© 2018