162 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
162 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Belső-Ferencváros, Ráday utca, 108 négyzetméteres

108  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

----- KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN -----



*** AKÁR SAJÁT RÉSZRE, AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS! ***

A Kálvin tértől pár perc sétára, a közkedvelt Ráday utca egyik szépen felújított épületében kínáljuk megvételre, ezt az ERKÉLYES, jelenleg három szobás, de könnyedén nappali + három hálószobássá alakítható, nagypolgári hangulatú lakást.

Az ingatlan az épület első emeletén helyezkedik el, így könnyen megközelíthető. Bejárata a függőfolyosó elejéről nyílik, amit egy biztonsági rács véd az illetéktelen behatolóktól. Az előszobába lépve, egy hosszúkás közlekedőben találjuk magunkat, ahonnan a kiegészítő helyiségek és a nappali nyílik. A nappali mellett jobbra-, illetve balra is egy-egy hálószoba található. A nappaliból juthatunk ki az ERKÉLYRE, ahonnan a Ráday utcára nyílik kilátás. A szobák ablakai keleti tájolásúak, így a délutáni napsütésben, visszaverődő fényt kapnak a helyiségek. A nagypolgári 4,3 m-s belmagasságnak köszönhetően, igény esetén, akár galériaszint is kialakítható.

A lakás teljes elektromos hálózatának felújítása kb 15 évvel ezelőtt történt meg, amikor 3 x 32 A-re lett bővítve a rendszer! Szinte bármilyen elektromos berendezés biztonságosan üzemeltethető róla (akár elektromos fűtés is). Az otthon melegét és a meleg vizet gáz-cirkó biztosítja. A közös költség 30.000 Ft/hó, ami a felújítási alapot is tartalmazza.

A környék infrastruktúrája kiváló. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy kényelmes kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen! A közelben megannyi bevásárlási-, szórakozási- és kulturális lehetőség várja az itt élőket.

Akár befektetésnek kiadásra is tökéletes választás lehet, ha valaki befektetési céllal vásárolja meg. Amennyiben saját használatra venné, itt biztosan megvalósíthatja álmai otthonát!

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, akár rövid időn belül birtokba vehető. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen is az ingatlant, kérem hívjon bizalommal.

hirdetés
© 2018