74 000 000 Ft
948,7 E Ft/m2
74 M Ft
948,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Ferencváros, Fehér Holló utca, 2+2 szobás

78  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVRA IS KIADHATÓ, 2 LAKÁSSÁ BONTHATÓ, KÖZÉPSŐ- FERENCVÁROS

A Vágóhíd utcai oázis, (ezt egy ott lakó ismerősömtől hallottam) egy körbekerített, zárt, fás parkos társasházi terület több 4 emeletes téglaépülettel. Az egyik ilyen lakástömbben, magas földszinten elhelyezkedő 78 nm-es lakást kínálunk, amelyben 3 szoba, nappali tér és konyha, 2 fürdőszoba és közlekedő lett kialakítva. Előtte 2 kis lakásként funkcionált (37 nm-es és 41 nm-es), így extraként 2 erkély is tartozik hozzá,; szép világos, jó elosztású nagy terekkel. Külön helyrajzi számon szerepelnek, mindkettőben van víz- és villanyóra, gázóra 1 van. Teljesen üres és részben felújítandó állapotban van.

KÖZLEKEDÉS
Közel van a Nagyvárad tér (3-as metró), a Népliget (buszpályaudvar), valamint gyorsan elérhető a Jászai Mari tér (2M villamos) és a Keleti pályaudvar (24-es villamos).

SZOLGÁLTATÁSOK
5 perc séta a Lurdy Bevásárlóközpont, ahol egy helyen található az Aldi, Spar, bank, posta, gyógyszertár, éttermek, mozi és más különféle boltok.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.
Referenciaszám: M232658


hirdetés
© 2018