55 500 000 Ft
828,4 E Ft/m2
55,5 M Ft
828,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, IV. kerület Madéfalva utca

67  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Káposztásmegyer I.-en, a Lóverseny tér melett, 8 emeletes liftes társasház I. emeletén eladó egy 67nm-es, 2+1 félszoba+hallos lakás!



Az ingatlan jó állapotú, a villanyvezetékeket áthúzták, a radiátorokat, a belső ajtókat és a konyhabútort kicserélték, a nyílászárói fa típusú thermo üvegesek, redőnnyel ellátva. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, a hálószoba klímával felszerelt.

Elrendezése praktikus családok számára is, szobái külön nyílóak, a hallban kényelmesen elfér az étkező, a fürdőszoba és a wc külön helyiségben található, a konyha nagy ablakos, ami akár szobává is alakítható.

A környék infrastruktúrája kiváló, a háztól 1percre található a Lóverseny tér, ahol minden elérhető amire a mindennapi élethez szükség lehet (Aldi, Penny, kisboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, stb…), illetve óvodák, iskolák, sportolási lehetőségek.

A 14-es villamos és a 20E, 296, 126 buszok megállója pár perc sétára található, amellyel Újpest központ, Keleti pályaudvar, Békásmegyer, Dunakeszi, rövid időn belül elérhető.

Finanszírozás: az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható (+CSOK, babaváró), melyben független hiteltanácsadó kollégánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!



IRÁNYÁR: 55,5 M FT



VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!



Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.



hirdetés
© 2018