46 000 000 Ft
647,9 E Ft/m2
46 M Ft
647,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, IV. kerület cím nincs megadva

71  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IV. kerületben Újpesten eladó egy kiváló elrendezésű, felújítandó, 3.emeleti, 71 m2-es erkélyes panel lakás!

A 2,5 szoba, konyha, étkező-hall, külön WC, fürdőszoba, gardróbbal rendelkező lakás mindhárom szobája a mellékelt alaprajznak megfelelően külön nyílik.
Az ingatlan keleti tájolású. A lakás egyedi mérőórákkal rendelkezik.

A lakásban amik biztosan felújítást igényelnek, a nyílászárók, radiátorok, illetve a fürdőszoba, WC. A konyha bútort is esedékes már cserélni.
Az épület végfalainak szigetelése nemrégiben megtörtént, de a külső nyílászárók cseréje az új tulajdonos igényének (típus, szín, ablak hő/hang szigetelési tényező, redőny, szúnyogháló, stb.) megfelelően javasolt.

A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges (óvoda, játszótér, általános iskola, gimnázium, könyvtár, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, kávézó, söröző, étterem, kozmetika, bank).
Tömegközlekedése is kiváló,Újpest központ metró állomás 500m/5 perc séta távolságra található. Az épület előtt indul a 12,14-es villamos.
A 25, 30, 30A, 230 és a 914, 914A éjszakai buszok Tél utca / Pozsonyi utca megállója a bejárattól 50 méterre van.
Ingyenes parkolás az utcán és az épület mögötti nagy parkoló területen.
Tehermentes és akár azonnal birtokba vehető.

Referenciaszám: M227216
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018