329 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
329 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti új építésű eladó lakás, Óbuda, 3+2 szobás

201  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ürömhegyen, új építésű villaparkban várja Önt az élet stílus és minőség találkozása! Az 5 szobás, dupla komfortos luxus lakások páratlanul elegáns megoldásokat kínálnak az igényes otthonvágyóknak. A 201,28 négyzetméteres lakótér mellett egy 44,52 négyzetméteres terasz saját kertrész és erkély öleli körbe, ahol minden pillanatát a budai hegyek örök panorámája kíséri.

A beruházó a kényelem és rugalmasság jegyében építi lakásait, így biztosítva, hogy az otthonvágyók minden igényét kielégítse. A dupla garázs és a rugalmas fizetési ütemezés csupán a kezdetét jelentik annak az exkluzív életstílusnak, melyet a villaparkban élvezhet.

Szerkezeteik szilárd alapokon nyugszanak, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva. A szigetelés minden részletre kiterjed, hogy otthona hosszú éveken át megőrizze varázsát és komfortját.

A belső tér kialakításában sem bíztak semmit a véletlenre. A modern és elegáns burkolatok, a magas minőségű nyílászárók és a szaniterek minden részletében az exkluzivitást sugallják.

Ha Ön is az igényesség és kifinomultság híve, válassza a Villaparkot, ahol az otthon több mint egy lakás - az életmód jelképe. Álmai otthona most válik elérhetővé, bízza magát megbízható kezekbe, és élvezze az exkluzív élet minden pillanatát!

Várható átadás: 2025 II. negyedév
M273477

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018