27 900 000 Ft
697,5 E Ft/m2
27,9 M Ft
697,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, 1 szobás, 40 négyzetméteres

40  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó - tulajdonostól - Óbuda szívében a Dunától egy perc séta távolságra, a Flórián tér mellett a Pacsirtamező utcában egy 40 nm-es, tíz éve teljes körűen felújított, 2. emeleti hangulatos lakás.

A lakás a teljes felújítás előtt álló ház (szeptemberi kezdés) nyitott folyosójáról nyílik. A házfelújításhoz a teljes összeg meg van, nem kell további összeget befizetnie a tulajdonosoknak. A lakásba egy kis előszobán keresztül jutunk. Itt egy nagy beépített szekrénybe lehet pakolni. Innen nyílik a konyha, ahol egyedileg készült beépített bútor segíti a tárolást, valamint egy szervírozó ablakon lehet az étkező asztalra pakolni.

A nagyméretű, 25 nm-es, parkettás szoba ablakai pár éve műanyag, szellőzős ablakokra lettek cserélve. A 3,4m belmagasság akár egy fekvő galéria kialakítását is lehetővé teszi. A szobában a fűtést egy jó állapotú, megbízható konvektor valamint egy elektromos fűtőpanel biztosítja. A fürdőszobában törölköző szárítós radiátor lett elhelyezve. A lakás elektromos hálózata és a vezetékek ki lettek cserélve. Az gáz, az áram és a víz is önálló mérőórákkal van mérve. A gázvezetékek pár éve az egész házban kicserélésre került.

A parkolás közterületen a lakóknak ingyenes, a tömegközlekedés a környéken kiváló. A Margit-sziget és az Óbudai-sziget pár perces sétatávolságban van. A lakás nem csak saját lakhatásra, de kiadás céljára is kitűnő, jelenleg is bérlők lakják!

Ingatlanosok ne hívjanak!

hirdetés
© 2018