51 900 000 Ft
979,2 E Ft/m2
51,9 M Ft
979,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Rómaifürdő, 1+2 szobás

53  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!
Eladó a Pók utcai lakótelepen egy 53 m2-es felújítandó, 1+2 szobás lakás. Az ingatlan egy lift nélküli társasház 1. emeletén található. Jelenleg egy nappaliból, étkezőből, 2 hálószobából, konyhából, külön WC és fürdőszobából áll. A hálószobákból franciaerkélyre juthatunk ki. A lakás K-NY-i fekvésének köszönhetően világos, és az elosztása remek.
Az otthon melegét és meleg víz ellátását távrendszer biztosítja. A fiatalos társasház rendezett és tiszta, környéke parkosított. Infrastruktúrája jó: buszmegállók, boltok, játszótér a közelben.
Parkolási lehetőség az utcán ingyenesen.
M278407
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018