119 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
119 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, III. kerület Csörlő utca

91  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Tágas, Amerikai Konyhás Lakás Újlakon, Kiváló Befektetési Lehetőséggel!

Fedezze fel ezt a modern, 94 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkező lakást Budapest II. kerületében, a Nagyszombat utcában. Az ingatlan a társasház harmadik emeletén helyezkedik el, és lenyűgöző terekkel büszkélkedhet.

Főbb jellemzők:

Alapterület: 94 négyzetméter
Szobák: Amerikai konyhás nappali + 2 tágas hálószobával
Különlegességek: Tágas hall és fürdőszoba, kb. 12 négyzetméteres erkéllyel, mely a csendes kertre néz
Extrák: Két autóbeálló (8 millió Ft) és földszinti tároló (4.5 millió Ft) külön helyrajzi számon szerepelnek.
Az ingatlan jelenleg irodaként funkcionál, hosszú távú bérlési lehetőséggel, ami kiváló befektetési lehetőséget kínál. A bérlő megtartására is van lehetőség, de a lakás birtokba adása 90 nappal a szerződéskötést követően lehetséges.

Környék:
Az Újlaki lokáció kiváló infrastruktúrával rendelkezik, távol a forgalmas útszakaszoktól, így nyugodt és kellemes környezetet biztosít lakóinak.


Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! További információkért és megtekintésért keressen minket bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018