186 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
186 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 5 szobás

127  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok a II. Kerületben, a Labanc úton egy csendes 127 m2-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, NAGY TERASZOS és KERTKAPCSOLATOS lakást Opcionálisan 2 garázzsal és tárolóval.

A lakás kiváló elosztású, nagy közösségi térrel és elszeparált hálószobákkal. Ideális választás kényelmes, családi otthonnak.
Az ingatlan elosztása, egy tágas konyha - nappali - étkező, a konyhából nyílik a 20 m2- es terasz, 4 szoba, 2 fürdőszoba, az egyik szobához tartozik egy saját fürdőszoba és egy gardrób szoba.
Mosókonyha is kialakításra került.

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át 2020-ban mind esztétikailag, mind műszakilag. A ház kis lakóközösségű,összesen 7 lakás található a házban.
A társasházi kert a teraszon kívül plusz élettér tavasztól őszig.
A teremgarázshely közelében található a lift, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi életet.
Az ingatlanhoz 2 teremgarázs beálló és egy különálló tároló is tartozik. A tároló kötelezően megvásárolandó 4 m ft. A teremgarázs opcionálisan megvásárolható 7,5 m Ft / db.

A közelben elérhető a 22-es, 129-es buszok megállója a Széll Kálmán tér felé.
A néhány percre található Budagyöngye Bevásárló Központban kiváló vásárlási lehetőségek biztosítottak.
Egy percre teniszpálya és játszótér található, a közeli erdei kirándulóhelyek pedig kellemes szabadidős programokat kínálnak.

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018