48 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
48 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Törökvész, 1+1 szobás

40  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT Kft. KÍNÁLATÁBÓL !!!!

Eladó Budapest II. kerület, Törökvész városrészben, a Fillér utcában 1+1 szobás, I. emeleti, I. emeleti, felújítandó, erkélyes, komfortos lakás. A lakás egy 9 lakásos, pince + földszint + 2 emelet szintelosztású tégla szerkezetű társasházban található.

Az épület 1970-ben épült, karbantartott műszaki állapotú, a lakásokat zárt lépcsőházból lehet megközelíteni. A lakás világos, benapozottsága jó, fűtését gázkonvektor, míg meleg víz ellátását gáz átfolyós vízmelegítő biztosítja. Műszaki és esztétikai felújításra szorul.

A közelben iskola, óvoda, Mammut bevásárlóközpont, Fény utcai piac, parkolási lehetőség a környező utcákban megoldható. A közlekedés is kiváló a Széll Kálmán tér gyorsan elérhető.

Fiataloknak induló lakásnak egyedül állónak vagy pároknak ajánlom.

A társasházhoz nagy kert tartozik ami osztatlan közös tulajdon és megfelelő pihenést, szórakozást nyújt az ott lakóknak.
M260210

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018