76 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
76,9 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Zöldmál, Felső Zöldmáli út, 60 négyzetméteres

60  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BUDAI HEGYEKRE NÉZŐ erkéllyel, 4. emeleti, 3 különnyíló szobás, műszakilag jó állapotú lakás vált eladóvá zöldmál egyik legszebb utcájában!



A lakás DÉL-Nyugati fekvésének és hatalmas ablakainak köszönhetően világos, csendes.

Mindhárom szoba külön nyíló, melyből a 21 nm-es nappaliról a 6 nm-es erkélyre/loggiára léphetünk ki, ahonnan a csodás panoráma fogad minket. Mivel a loggiát kicsit megnagyobbították, így kényelmesebben használható szélességet kapott.

ALAPRAJZA ALAKÍTHATÓ, A TÉGLA VÁLASZFALAK MOZDÍTHATÓAK. Például, ha a tágas bejárat melletti beépített szekrényeket és a konyhát, az egyik félszobával összenyitnánk, hatalmas amerikai konyhát kapunk. Így kihozható belőle amerikai nappali + erkélyes nagyszoba (21nm) + 1 vagy 2 kisebb szoba igény szerint.

Műszakilag 2007-ben teljeskörű felújításon esett át, ekkor a villany- és vízvezetékek, nyílászárók cseréje is megtörtént!

A rezsiköltség kalkulálható, mivel EGYEDI MÉRÓRÁS házközponti fűtés gondoskodik a melegről!

Dupla méretű saját, 8 nm-es tároló is tartozik a lakáshoz, plusz közös babakocsi/bicikli tároló.

További lehetőség van a társasháztól a bejárati ajtó előtti részt leválasztani, amivel kb. 6 m2-rel növelhető az alapterület.



A rendezett társasházat folyamatosan karbantartják, a tető szigetelése is nemrég meg lett csinálva. Kisgyerekesek kedvence lehet, hogy részükre külön játszószoba pingpongasztallal, trambulinnal lett kialakítva. A ház körül található nagy kert rengeteg fával, akár egy gondozott óriási park, melyben kisebb játszótér is helyet kapott, ahol nagyobb gyerekek biztonsággal játszhatnak.



PARKOLÁS a társasház körül ingyenes, parkolóhelyet mindig lehet találni.

A KÖRNYÉK infrastruktúrája kiváló, a közelben található: buszmegálló, orvosi rendelő, boltok, óvodák és több általános iskola is. A 29-es busz 2 perc sétára van, ahonnan a BATTHYÁNY TÉR, PASARÉTI TÉR vagy a Kolosy tér is könnyedén elérhető.



BEFEKTETŐKNEK KEDVEZHET, HOGY A TULAJDONOS VISSZABÉRELNÉ AKÁR HOSSZABB TÁVRA!



Amennyiben további kérdései felmerülnek vagy meg szeretné tekinteni, hívjon bizalommal a hét bármely napján! Rugalmasan megtekinthető!


  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 4.
  • erkély
hirdetés
© 2018