89 900 000 Ft
1,6 M Ft/m2
89,9 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 56 négyzetméteres

56  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Képzelje el, ahogy reggelente a nap első sugarai betöltik otthonát, és a madarak éneke kíséretében kortyolja el kávéját erkélyén, mely a csendes, zöldellő belső udvarra néz. Igen, ez az élet vár Önre a Hattyú utcában, ebben a varázslatos Bauhaus házban található modern, 56 nm-es lakásban.

Tökéletes helyszín, tökéletes otthon
Ez az elegáns, világos, és teljesen felújított lakás mindössze 300 méterre található a Mammut bevásárlóközponttól, így a bevásárlás és a szórakozás sosem volt még ennyire egyszerű és kényelmes. A harmadik emeleten található lakás kiváló elosztásának köszönhetően minden helyiség ablakos, így a természetes fény egész nap beragyogja az otthont.

Belsőépítész álma valóra váltva
A lakás három éve belső építészeti tervek alapján került teljeskörű felújításra és gépesítésre, így Önnek már csak be kell költöznie! Az amerikai konyha-nappali tágas tere kiválóan alkalmas baráti összejövetelekre vagy egy meghitt családi vacsorára. Az előszobából nyíló két félszoba ideális hálószobaként, dolgozószobaként vagy gyerekszobaként is.

Extra kényelem és biztonság
Ez a lakás nemcsak szép, hanem rendkívül kényelmes és biztonságos is. A 16 ponton záródó acél biztonsági ajtó és a hő-, és hangszigetelt műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval gondoskodnak arról, hogy Ön és családja nyugodtan pihenhessen. Az elektromos padlófűtés minden helyiségben külön programozható, így mindig az Ön igényei szerint alakíthatja a hőmérsékletet. A Gree hűtő-fűtő légkondicionáló pedig garantálja a kellemes klímát az év minden szakában.

Modern gépesítés
A modern, gépesített konyha minden igényt kielégít: mosogatógép, sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, szagelszívó, és hűtő-fagyasztó áll az Ön rendelkezésére.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy stílusos, modern és kényelmes otthonra leljen Budapest egyik legkeresettebb kerületében! Lépjen kapcsolatba velünk, és tekintse meg személyesen ezt a csodálatos lakást.

Ez az otthon Önre vár!

hirdetés
© 2018