28 000 000 Ft
405,8 E Ft/m2
28 M Ft
405,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Békéscsaba lakás eladó, 3 szobás

69  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom Békéscsaba Millennium lakótelepen található IV. emeleti 69 m2 alapterületű erkélyes panel lakást, mely a lakótömb zárószintjén helyezkedik el. Az ingatlan 2021-ben részt vett a panelprogramban, ennek köszönhetően a homlokzat és a tető szigetelésének kivitelezése megtörtént, valamint új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Ezzel párhuzamosan a lakás belső felújításon is átesett, mely érintette a villanyvezetékek és burkolatok cseréjét , új konyhát és fürdőszobát is kapott. Az egyedi mérőórákkal rendelkező ingatlan melegéről kombi gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, valamint minden szobába felszerelésre kerül 1-1 db 3,5 KW inverteres klímaberendezés is.
Így összességében egy modern fiatalos lakás várja új tulajdonosát, mely ráadásul rendkívül alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. A lépcsőház a 2023-as év során felújításra került, így jelenleg a közös költség 17.000 ft havonta.
Az ingatlan fekvésének köszönhetően iskola, óvoda, boltok, buszmegálló a közelben megtalálható, a belváros pár perc gyaloglással könnyedén elérhető. Parkolás az utcán ingyenesen lehetséges. A lakótömb földszinti részén egy közös tároló is rendelkezésre áll a tulajdonos számára.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó helyen lévő 3 szobás újszerű panel lakás, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

hirdetés
© 2018