26 900 000 Ft
292,4 E Ft/m2
26,9 M Ft
292,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Vésztő, 92 négyzetméteres

92  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Vésztő központjában kínálok eladásra egy tégla építésű, javarészt már felújított, igényes, jó elosztású, 92 m2-es sorházi lakást.
A házban a földszinten található egy konyha, amely étkezőként is funkcionál, egy kamra, WC, valamint egy nappali, innen érhetjük el az emeleti szintet. Az emeleten 2 szoba, valamint egy fürdőszoba található.
Az ingatlanon az évek során már történtek felújítások: a fűtésrendszer korszerűsítve lett, egy Baxi kazán felelős a fűtésért, amely hőleadása újabb típusú radiátorokkal történik. A villamos hálózat újra lett vezetékelve (32A), valamint a H tarifa is engedélyezett. Az emeleten felszerelésre került 2 db Midea légkondicionáló is. A nyílászárók cseréje is megtörtént, a bejárati- és erkélyajtók, valamint az ablakok is műanyag, hőszigetelt szerkezetűek. Az épület 10 cm-es szigetelővel és nemesvakolattal borított.
Az ingatlan egy 9 m2-es tárolóval és saját, elkerített, gondozott udvarral is rendelkezik, amely optimális méretű azok számára, akik csak a pihenés miatt vágynak egy kis saját zöld területre.
Tekintse meg a képeket, azután egyeztessünk időpontot megtekintésre, bizonyosodjon meg arról, hogy még egy kevés ráfordítással (földszinti WC, folyosó és konyha esztétikai felújítása) egy korszerű, igényes, nagyon jó elrendezésű lakás tulajdonosa lehet.

hirdetés
© 2018