79 900 000 Ft
1,5 M Ft/m2
79,9 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva

55  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

13. kerületi hangulatos, fiatalos otthon tulajdonostól eladó

Budapesten a 13. kerületben, újépítésű társasházakkal övezett utcában, 2004-ben épült 6 emeletes liftes társasházban egy csendes zöld belső udvarra néző 2. emeleti kiváló beosztású 55 m²-es lakás tulajdonostól eladó. Északnyugati fekvésű, igényes lakás. Előszoba, amerikai konyhás nappali nagyméretű erkéllyel, 1 hálószoba, fürdő-WC, és egy WC külön helységben is. A burkolatok kiváló állapotban vannak, a szobákban laminált parketta.

Remek választás, ha modern társasházban keres kiváló elosztású ingatlant.
Tetszik? Akkor hívjon fel, és nézze meg élőben.

A lakásba lépve először az előszobába érkezünk, ahol akasztó, cipősszekrény és két ülő sarok lett kialakítva.

Az amerikai konyhás nappali nagyméretű mediterrán jellegű erkéllyel rendelkezik, ami a csendes zöld belső udvarra néz. A nappaliból a dupla szárnyú ajtón át léphetünk ki a 8 m2-es erkélyre. A nappaliban ki lett alakítva egy dolgozó sarok. Otthonról is kényelmesen végezheti a munkáját.

A nagy méretű konyhában beépített, gépesített konyhaszekrény található, kivezetett páraelszívóval. Új konyhapult lett beépítve. Az étkező kényelmesen elfér a konyhában. Így praktikusan elkülönül a nappali élettér és az ebédlő.

A fürdőszoba kádas és WC is megtalálható benne, kényelmesen elfér egy nagy mosógép is. A fürdőszoba a tavalyi évben lett felújítva, új fürdőszobaszekrény, mosdókagyló és csaptelep lett beszerelve, a kád fel lett újítva, a padló újra lett járólapozva. A fürdőszobában a kellemes melegről törölköző szárító radiátor gondoskodik, de a használatára nem feltétlenül van szükség, mert télen-nyáron kellemes hőmérsékletű a fürdőszoba.

A lakásban külön helyiségben is van egy WC. Így dupla komfortérzet van biztosítva. A fürdőszoba és a külön WC helyiség is kivezetett páraelszívóval is rendelkezik.

A hálószobában kényelmesen elfér egy nagyméretű gardróbszekrény, franciaágy, komód, éjjeli szekrény.

Az erkély újra lett vakolva, a korlát le lett festve. Az erkélyen kényelmesen elfér egy kertibútor, és marad bőséges hely a teregetésre, tárolásra, balkonkertészetre stb.

A lakás északnyugati fekvésű, nyáron is kellemes a lakásban a hőmérséklet, így klímára nincs szükség. A lakás házközponti egyedi mérőórás, a fenntartási költsége rendkívül kedvező. A rezsi alacsony, a közös költség 16.637 Ft, ami tartalmazza az épület takarítását, az udvar karbantartását, szemétszállítást, felújítási alapot, társasházi biztosítás, közös területek áram használati díja. A lakásban a víz-, gáz-, és villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre.

Extrák

A lakást műszaki ellenőr bevizsgálta.
A lakáshoz videós kaputelefon tartozik.
Riasztó rendszer gondoskodik a biztonságról.
2 rétegű, hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárók.
A hálószoba ablakán felhúzható szúnyogháló és redőny.
A nappaliban mágneses szúnyogháló, így nyáron a dupla szárnyú erkély ajtót teljesen ki lehet tárni.
Biztonsági bejárati ajtó.
Az utcáról végig akadálymentes megközelítés biztosított.


A társasház szigetelt, téglaépítésű és jól karbantartott. Szelektív hulladékgyűjtési lehetőség van. Több internet szolgáltató is jelen van (pl. T-Com, Vodafone).

Kiváló lokáció. A frekventált környéken sétatávolságra elérhető többek között az 1-es, 14-es villamos, a 105-ös busz, 2 megállóra a Göncz Árpád városközpont metrómegálló. A közelben iskola, óvoda, bolt, piac, szakorvosi rendelő, önkormányzat található. Parkolási lehetőség a társasház előtt az utcán, vagy a környező utcákban. A XIII. kerületben a lakosoknak biztosított ingyenes parkolás az állandó lakcím szerinti zónára érvényes.

A berendezés igény szerint felár ellenében megvásárolható.

Tetszik? Akkor hívjon fel, és nézze meg élőben.

Ingatlanosok kérem ne hívjanak!

Fotók az ingatlan com oldalon kód: 34061070

hirdetés
© 2018