68 500 000 Ft
1,9 M Ft/m2
68,5 M Ft
1,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetvárosban, 37 négyzetméteres

37  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

MŰKÖDŐ AIRBNB LAKÁS A
BELVÁROSBAN SZÍVÉBEN ELADÓ.

ALACSONY REZSI KÖLTSÉGŰ APARTMAN!!

Apartman modern és pihentető légkört biztosít, a város szívében, a Zsinagóga sarkában. A lakás a közelmúltban felújított új bútorok, új konyha teljesen gépesítve és minden kényelmet biztosító kiegészítőkkel ellátva. Az apartman liftes házban az első emeleten található.
A 2 szobás szálláshely kényelmes egy család vagy egy csoport számára. Van egy külön hálószoba és egy galériázott szoba. Mindkét ágy nagy méretű és a galéria alatt még egy ággyá alakítható sarok garnitúra is található, ami azt jelenti hogy hat fő kényelmesen elfér a lakásban. A konyha, étkező helyiségben egy négy fős étkező garnitúra és egy kicsi kanapé is található. Az apartman kettő smart TV-vel és légkondicionálóval felszerelt.
A konyha jól felszerelt, és mindent tartalmaz amire a kényelemhez szüksége van. Van egy fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval. A WC külön helyiségben kapott helyet. A fűtést mini gáz kazán, a melegvizet energiatakarékos villanybojler ,a világítást energiatakarékos égővel ellátott lámpák biztosítják. . Az ablakok hőszigetelt üvegesek és redőnyösök, a bejárati ajtó hőszigetelt üveggel ellátott biztonsági ajtó.
AZ APARTMAN MINDEN ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK A RÖVIDTÁVÚ KIADÁSHOZ.

A RÖVIDTÁVÚ KIADÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN A HAVI HOZAM MAGAS.
M247565
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • lift van
  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018