229 900 000 Ft
1,8 M Ft/m2
229,9 M Ft
1,8 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VI. kerület Podmaniczky utca

130  m2 alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Ez a VI. kerületi lakás egy igazán lenyűgöző otthon, amely luxus és modernitás találkozását testesíti meg. A Podmaniczky utca elegáns környezetében található, és számos kényelmi és esztétikai extrát kínál, hogy az itt lakók teljesen otthon érezzék magukat.
 

Az ingatlan magas műszaki tartalommal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a legújabb technológiai megoldásokkal van felszerelve, hogy maximálisan kényelmes és biztonságos legyen az ott lakók számára. A lakás teljesen felújított állapotban van, így az új tulajdonosoknak már nem lesz gondja a falban húzódó vezetékekre vagy esztétikai felújításokra.
 

Az ingatlan egyik fő jellemzője a dupla fürdőszoba, amely luxus és kényelem megtestesítője. Ennek köszönhetően a lakók könnyedén élvezhetik a reggeli készülődést vagy a relaxálást egy meleg fürdőzéssel, vagy egy frissítő zuhanyzással.
 

Az amerikai konyhás nappali modern és nyitott térkialakítást kínál, amely ideális a családi összejövetelekre és a baráti találkozókra. A konyha modern készülékekkel felszerelt. Az étkező kellemes, tágas kialakítású.
 

Az egyedi olasz bútorokkal berendezett lakás stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz az otthonnak. A bútorok minőségi anyagokból készültek, és gondosan megtervezettek, hogy tökéletes harmóniát teremtsenek az ingatlanon belül.
 

A párizsi panoráma a lakás egyik legvonzóbb része. Az ablakokból lenyűgöző kilátás nyílik a városra, ami mindig változó és lenyűgöző látványt kínál. A természetes fény áradása és a városi éjszakai fények csodálatosan harmonizálnak.
 


Helyiségek:

amerikai konyha + nappali: 60 m2

szoba 1: 18 m2

szoba 2: 13 m2

szoba 3: 10 m2

fürdő kádas: 18 m2

fürdő zuhanyzós: 7 m2

előszoba + közlekedő: 14 m2

 

KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN!
 

Felszereltség:

- 3 rétegű üvegezés a 6 kamrás műanyag nyílászárókon (0,7K)

- Motoros alumínium redőnyök

- Padló -és falfűtés Kondenzációs kazánnal.

- Hűtő-fűtő klímarendszer Minden szobában

- Gépesített konyha

- Riasztó, Safe

- Ledes fő-és hangulatvilágítás rendszer

- Stand by kapcsoló rendszer

- Masszázs kád

- Teljes falfelület dryvit hálózva a repedések elkerülése érdekében

- Teljes falfelület tapétázva

- Teljes hangszigeteltség Blue Aqusto és Üveggyapottal

- Egyedileg gyártott fa ajtók, bútorok


Finanszírozás:
Az ingatlan per,- teher és igénymentes, rendezett 1/1 tulajdoni háttérrel.
Készpénzzel és pénzintézeti hitel segítségével is egyaránt megvásárolható.
 

Környék:
Budapest belvárosa, a főváros egyik legikonikusabb és leglátogatottabb területe. A kerület számos nevezetességet, múzeumot, éttermet bevásárlási és szórakozási lehetőségeket kínál.
 


Ajánlás:
Ez a VI. kerületi lakás ideális választás lehet azoknak, akik a kifinomult és modern városi életmódot preferálják. A luxus és a funkcionalitás itt egyesül, hogy egy olyan otthont hozzon létre, amely minden igényt kielégít és elbűvölő környezetben helyezkedik el.

hirdetés
© 2018