150 000 000 Ft
967,7 E Ft/m2
150 M Ft
967,7 E Ft/m2

Eladó sorház
Zamárdi sorház eladó, 5 szobás

155  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
256 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

LIDO HOME SIÓFOK irodája eladásra kínálja ZAMÁRDI Üdülőövezetében, 200 méterre a Balatontól ezt a sorházban lévő, 3 szintes ingatlant.
Az ingatlan jellemzői:
-256 m2 -es a telek, 155 m2 alapterületű 3 szintes a ház, garázzsal, kocsibeállóval, külső és belső terasszal , az első emeleten erkéllyel. Cseréptetős, összkomfortos, jó állapotban levő ház.
A ház belső elosztása: az alsó szinten - előtér, mosókonyha, vendég WC, konyha, nappali , a nappaliból kijárat a belső teraszra.
Második szinten : 3 szoba ,minden szobához külön fürdőszoba-WC, tatozik , és az emeleti szinten lévő erkélyről részpanoráma van a Balatonra.
Harmadik szinten : 1 szoba ,fürdőszoba -WC. van
A házban műanyag nyílászárók vannak, fűtése gázkazánról megy, minden szobában radiátorok vannak. Az Az épület teljesen klimatizált. Kamerával felszerelt.
Az ingatlan az elhelyezkedésnél és a belső elosztása miatt, többcélú felhasználásra is alkalmas, -mivel a négy kétszemélyes apartman fürdőszobával , kiadható,- vendégházként is, vagy többgenerációs család összeköltözésére is alkalmas.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált lakóház vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!-

-


-
-

hirdetés
© 2018