38 000 000 Ft
383,8 E Ft/m2
38 M Ft
383,8 E Ft/m2

Eladó sorház
Lengyeltóti sorház eladó

99  m2 alapterület
állapotú
350 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

A Balatontól és Fonyódtól mindössze 12 km-re, Lengyeltótiban a központhoz közel csendes utcában szerkezetileg tökéletes, jó elosztású 4 lakásos sorházban 2 szintes sorházi lakás garázzsal gyümölcsfákkal beültetett 350 m2-es saját udvarral eladó.
A ház a belvárosban csendes, barátságos, átmenő forgalomtól mentes kis utcában található. Az ingatlantól 2-3 perc sétával minden közszolgáltatás, bevásárlási lehetőség, iskola, óvóda, bank, orvosi és fogorvosi rendelő, autóbuszpályaudvar, sportolási és kikapcsolódási lehetőség elérhető.
Az épület szerkezetileg jó állapotú téglafalazatú, vasbeton födémes, cserép tetős, nyílászárói, jó állapotúak. Gáz központi fűtéses, a melegvízellátást villanybojler biztosítja.
A közelben számos szórakozási és kirándulási sportolási lehetőség megtalálható. Közúton, akár 10 perc alatt megközelíthető a Balatonpart egyik leszebb települése Fonyód, az M7 autópálya csak 7 km-re található.

Az ingatlan jelenleg lakatlan, megtekintése telefonos időpontegyeztetést követően lehetséges.
Az ingatlan tehermentes akár a vételár kifizetését követő napon birtokba vehető.

 TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! 
Kérem, hogy érdeklődése esetén ne felejtse el megadni nevét, telefonszámát és e-mail címét, hogy a legyorsabb és legcélszerűbb módon reagálhassak megkeresésére.
ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag feddhetetlen, ellenőrzött, ingatlant vásároljon,
ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában és legkedvezőbb feltételekkel történő megvásárlásában,
ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és az adás-vétellel kapcsolatos jogi kérdésekben is korrekt tájékoztatást kapjon.
ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú, személyre szabott szolgáltatás,
és érdeklődése KOMOLY,
akkor várom megkeresését a felűntetett elérhetőségeimen.


MEGBÍZHATÓSÁG, DISZKRÉCIÓ, SZAKÉRTELEM
KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA
2007 ÓTA MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON
Monory Gyula Péter

hirdetés
© 2018