125 000 000 Ft
925,9 E Ft/m2
125 M Ft
925,9 E Ft/m2

Eladó sorház
Eladó sorház Győr, 5 szobás

135  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Győr-Ménfőcsanakon kínálom megvételre csendes környezetben lévő egy 2005-ben épült családi ház, ami két lakást foglal magába. Az ingatlan két teljesen különálló bejárattal rendelkezik, lehetővé téve a fiatalok és szüleik számára is a maximális kényelmet és privát teret.

Az alsó lakás 72,8 m2, amerikai konyha+ nappali, 2 szoba elosztású- amiből akár üzlethelyiség, iroda vagy rendelő is kialakítható. A felső lakás pedig 93,19 m2.nettó 87,41 nm-es lakótér, nappali + 2 szoba, +2 db erkély
A tulajdonosok az építkezés során kiemelt figyelmet fordítottak az épület energiatakarékosságára, A fűtésről gázkazán, napkollektorok és kandalló gondoskodik. Az előállított hőenergiát egy puffertartály tárolja, innen használható fel a falakban lévő több 100 m csövezésen keresztül fűtésre vagy meleg víznek. Az épület homlokzata, illetve a födémszerkezete hőszigetelt, a nyílászárók műanyag szerkezetűek, redőnyökkel és szúnyoghálóval szereltek.
Az emeleti fürdőben szauna és gőzkabin kényezteti a családot. Riasztó és a kamera rendszer kiépített.

A parkosított kertben öntözőrendszer, egy fedett terasz és egy kerti faház szolgálja az új tulajdonos kényelmét. A két lakáshoz tartozik egy közös, 450 m2-es udvar, egy garázs és egy zárt gépkocsibeálló.

Az ingatlan üzlethelyiség engedéllyel rendelkezik, ezáltal vállalkozás kialakításra is alkalmas.

Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Irodánk bankfüggetlen pénzügyi tanácsadással segíti ügyfeleket!

hirdetés
© 2018