82 900 000 Ft
663,2 E Ft/m2
82,9 M Ft
663,2 E Ft/m2

Eladó sorház
Győr eladó sorház

125  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166931 hivatkozási számú győri sorház. Győr-Gyirmót csendes részén, zöldövezeti környezetben kiváló állapotú, 3 szoba + nappalis, amerikai konyhás, gardróbos, 2 fürdőszobás, garázsos téglalakás eladó!



A lakás jellemzői:

Alapterület: 125 m2

Elhelyezkedés: földszinti, kertkapcsolatos

Építés éve: 2010

Társasház: négylakásos

Építési anyag: 38 cm Porotherm tégla

Fűtés: saját turbó kazán, radiátoros hőleadással, kerámia cserépkályha

Meleg víz: saját turbó kazán

Nyílászárók: műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval

Burkolatok: modern, igényes

Garázs: 1 db

Terasz: 1 db

Erkély: 2 db

Infra szauna

Csendes, zöldövezeti környezet

A Marcal-holtágtól fél perc sétára

A belváros 5-6 perc autóval

Az M1 autópálya 2 perc autóval

Helyi járatos buszmegálló 2 perc sétára

Tehermentes

A lakás kiváló lehetőséget kínál családoknak és befektetőknek is. Tágas, igényesen kialakított terei, modern burkolatai és kiváló elhelyezkedése garantálják, hogy otthonosan és kényelmesen fogja érezni magát.

A lakás földszinti, kertkapcsolatos, így a kellemes nyári estéket a saját teraszon vagy az árnyas kertben is élvezhetjük. A tágas nappali amerikai konyhával, gardróbbal és infra szaunával várja a család minden tagját.A lakáshoz tartozik egy saját garázs, illetve még 2 kocsibeálló is, így a parkolás miatt nem kell aggódnunk.

Az ingatlan kiváló állapotban van, modern burkolatokkal, nyílászárókkal és gépészettel. A fűtést és a meleg vizet egy saját turbó kazán biztosítja, de szükség esetén egy kerámia cserépkályha is használható. A nyári hónapokban az inverteres klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győri sorház, vagy bármely más sorház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166931Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A sorház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018