124 900 000 Ft
1 M Ft/m2
124,9 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó sorház
Eladó 4 szobás sorház Dunakeszi

120  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
290 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

MADÁRCSICSERGÉS, CSEND, NYUGALOM DUNAKESZI KÖZPONTJÁBAN!
Igazi kertvárosi környezetben (nem lakópark!) megvételre kínálom ezt a páratlan szépségű, minden igényt kielégítő sorházat. (Nem társasház!)
A 120 nm-es 4 egész szobás, DUPLAKOMFORTOS, ÖNÁLLÓ 50 NM-ES GARÁZZSAL/tárolóval rendelkező K-NY FEKVÉSŰ ingatlan 2017-ben TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át, melynek részeként a víz- és elektromos hálózat, a nyílászárók cseréje, a fűtés hálózat korszerűsítése (padlófűtés) a tető felújítása és új, IMMERGAS cirkó beszerelése megtörtént. Ennek köszönhetően az ingatlan rezsije igen kedvező.
ÚJ energetikai tanúsítvány szerint " B" besorolású.

Alsó szinten helyezkedik el a tágas, amerikai konyhás nappali, a zuhanyzó+wc, és a gardróbszoba. A nappali különlegessége, hogy egy télikert hangulatú elszeparált, nagy étkező is helyet kapott benne. Innen egy fényáteresztő polikarbonát tetővel ellátott 24 nm- es teraszra léphetünk ki, amely folytatása az öntöző -és csöpögtetőrendszerrel ellátott rendezett gyönyörű kert. A kert végében található a saját 50 nm-es garázs, műhely/tároló résszel.
Az emeleten 2 tágas szoba helyezkedik el, a nagyobbik szobából 12 nm-es elektromos árnyékolóval ellátott erkélyre juthatunk ki. A fürdőszoba itt kádas. A közlekedőből kis erkély nyílik keleti irányba is.
A tetőtérben 1 hatalmas szoba, amely varázslatos gyerekbirodalommá, vagy nyugalmas dolgozóvá, vagy akár 2 kisebb szobává alakítható.
A ház előkertje térköves, itt még két személygépkocsi számára biztosított a parkolás.

A modern gépesített konyhabútor (étkező szigettel) és az összes beépített szekrény az ár részét képezi!

Az infrastruktúra kiváló, séta távolságra iskola, óvoda, közértek, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszok és a Dunakeszi- Gyártelep vasútállomás.

Az ingatlan TEHERMENTES, egyeztetés után, rövid időn belül költözhető.

hirdetés
© 2018