119 990 000 Ft
1 M Ft/m2
120 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó sorház
Eladó sorház, Dunakeszi, 4 szobás

119  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
162 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Dunakeszin az Alagliget Lakóparkban kínálok eladásra egy tégla építésű, 119 m2-es, 3 hálószobás + nappalis sorházat, garázzsal és fedett gépkocsibeállóval, 162 m2 saját kerttel.

Rendezett, csendes, utcában található a három házból álló, mediterrán stílusjegyeket képviselő sorház, melynek középső otthona kerül értékesítésre. Hangulatos előkertjéből a házba belépve, egy beépített előtérbe jutunk, mely praktikus tárolási lehetőségeket kínál; valamint innen nyílik az előszoba, a lépcsőház, egy vendég toalett és a fűtött garázs.

A földszint teljes további terjedelmében az impozáns étkezős nappali kapott helyet, mellyel egy légtérben található a teraszkapcsolatos beépített konyha. A szint térkihasználása és a teljes hátsó frontot betöltő ablakok biztosította világosság kellemes, barátságos, otthonos érzetet áraszt, melyet a hátsókert tesz még meghittebbé.
Felső szintjén három világos hálószoba, mosókonyha, két gardrób, fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal, valamint külön helyiségben toalett található.

Kerten belül egy gépkocsi garázsban, egy pedig fedett felszíni beálló alatt parkolhat. Kerítésen kívül további két autó számára kialakított saját terület áll rendelkezésre.
Kétrétegű, hőszigetelt borovi fenyő fa ablakai redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A beépített anyagok, nyílászárók, burkolatok magas minőséget, ezen felül pedig a tulajdonosok kifinomult ízlését tükrözik. A ház melegéről gázcirkó gondoskodik, földszintjén padlófűtéssel és radiátorokkal, az emeleten radiátor hőleadókkal, mindkét szintjén klímával.

Dunakeszi a fővárosi agglomeráció pesti oldalának legdinamikusabban fejlődő városa, ennek is méltán kedvelt része az Alagliget Lakópark. Átmenő forgalomtól teljesen mentes, sétatávolságban elérhető az új bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, kisbolt, gyógyszertár, háziorvosi rendelő és az ingyenes buszmegálló.

Irányár: 119,99 millió forint

hirdetés
© 2018