11 900 000 Ft
160,8 E Ft/m2
11,9 M Ft
160,8 E Ft/m2

Eladó ikerház
Székkutas 5 szobás ikerház eladó

74  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
1600 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Csongrád-Csanád megyében ,Székkutason a egy iker ház fele, mely befejezésre vár. A ház félkész állapotban van így mód van rá ,hogy saját ízlése szerint alakítsa ki az új tulajdonos leendő otthonát. 140 négyzetméteres alapterületű az ingatlan és 1600négyzetméteres telken helyezkedik el ahol a kertben gyümölcs fák vannak. Az alsó szinten 2 szoba,1 nappali ,konyha fürdőszoba és wc található. A felső szinten 2 szoba erkéllyel ,fürdőszoba és wc közlekedővel alakítható ki. A felső szinten ,válaszfalak ,belsőnyílászárok ,szerelőbeton van. Riasztó- és kamerarendszer kiépítve, fúrt kút, 3 fázis.Az ingatlan hitelképes .Igényelhető rá falusi CSOK, babaváró egyaránt.
Amennyiben az OTP Ingatlanpont kínálatából választ, számíthat szakmai támogatásunkra a teljes vételi folyamat során az adásvételi szerződés megkötésétől a hitel-ügyintézésen át az ingatlan átadásáig. Az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére , segítséget nyújt Csok és babvárókkal kapcsolatban is. Az OTP Ingatlanpont
Magyarországon egyedülálló módon ötvözi az ingatlan-és a banki szakértelmet . Az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként megbízható megoldást nyújt az ügyfeleinek az adásvétel folyamatában. Kínálatunkban több mint 10.000 ingatlan szerepel, aminek jó része kizárólag rajtunk keresztül érhető el.

Referencia szám: M212064

hirdetés
© 2018