99 900 000 Ft
942,5 E Ft/m2
99,9 M Ft
942,5 E Ft/m2

Eladó ikerház
Pécs eladó új építésű ikerház

106  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
350 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Pécs Ürögi városrészében található csendes zsákutcában, nagyon szép, örök, és zavartalan panorámájával bíró telken, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósuló ikerházban - nem fedett (térfelszíni) gépkocsi beállókkal, saját, kizárólagos használatú kerttel, valamint dupla teraszokkal rendelkező - hőszivattyúval szerelt, szigetelt, modern, téglaépítésű, belső kettő szintes, korszerű elrendezéssel, valamint magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, új építésű lakások, 2025. első negyedévi átadással már leköthetőek.

A hirdetésben szereplő 1. számú belső kettő szintes lakás, összesen bruttó 92,9/nettó 89,96 m² alapterületű lakótérrel rendelkezik azzal, hogy a bruttó és nettó alapterület közti különbség kizárólag a felső szinten lévő tároló esetében jelenik meg, a felső szint egyebekben teljes értékű; ezen felül szintenként található egy-egy nagyobb méretű terasz, a lakáshoz tartozik még 2 db térfelszíni (nem fedett) gk. beálló és mintegy 350 m² nagyságú kizárólagos használatú kert is.

A lakótér földszintjén WC/háztartási helyiség, lépcső, előszoba, valamint a kényelmes konyha-étkező-nappali található, amelyet úgy terveztek, hogy közvetlen kijárást biztosítanak a nagyméretű, 19,73 m² alapterületű teraszra, onnan pedig a kertbe. A felső szinten 3 db külön nyíló hálószoba, gardrob, fürdő-WC, közlekedő és tároló kerül kialakításra oly módon, hogy 2 hálószobából közvetlen kijárást biztosítanak a 21,87 m² nagyságú teraszra. Az ingatlan esetében a szintenkénti padlófűtést és a használati meleg vizet a lakásonkénti hőszivattyú biztosítja, míg a felépítmény hűtéséhez szükséges klíma előkészítés szintén mindkét szinten kiépítésre fog kerülni.

A lakást is magában foglaló épület fekvése, tájolása, szintenkénti helyiség kiosztása kiválóan alkalmas egy család kényelmes és elegáns együttélésére, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves vásárlónk figyelmébe, akik igénybe kívánják venni a különböző családtámogatási és hitelfelvételi lehetőségeket is.


Iár: 99.900.000,-Ft Érdeklődni: 30/773-9436

hirdetés
© 2018