96 000 000 Ft
716,4 E Ft/m2
96 M Ft
716,4 E Ft/m2

Eladó ikerház
Győrújbarát új építésű ikerház eladó, 3 szobás

134  m2 alapterület
3 szoba
Új építésű
500 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Ebben a zajos rohanó világban volna kedve madárcsicsergésre ébredni miközben csend és csodálatos környezet veszi körül? 

...ha igen, megtalálta álmai otthonát!

 

Győrújbarát egyik legszebb, panorámás részén fűtéskészen kínálom eladásra ezt az új építésű ikerházat. A két bruttó 160 m²-es ingatlan egy 1331 négyzetméteres telekre épült, így bőséges teret biztosít a kényelmes életvitelhez és a családi időtöltéshez. A két ház között 1-1 garázs található, amelyek egy közös fallal kapcsolódnak egymáshoz. Az épület és a kert megközelítése mindkét lakó számára elszeparáltan megoldott, biztosítva a privát szférát.

A modern, mégis időtálló stílusban megtervezett ház minden igényt kielégít: tágas és világos terek, minőségi anyagok és kiváló kivitelezés jellemzik. A nagy ablakoknak köszönhetően gyönyörű panoráma nyílik a szomszédos erdős-fás területekre, így a természet közelsége miatt a nyugalom 100%-ban garantált. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy távol a város zajától pihenjen, miközben a városközpont és az infrastruktúra könnyen elérhető közelségben van.

A BELSŐ ELRENDEZÉS MÉG IGÉNYE SZERINT ALAKÍTHATÓ!!. Amennyiben szükséges a kivitelező vállalja a kulcsrakész befejezést, előzetesen egyeztetett és kiválasztott anyagok felhasználásával.

 

Bármilyen további kérdése volna, akár finanszírozással kapcsolatban is, vagy szeretné megtekinteni az épületet, kérem, keressen bizalommal!

 

Molnár Mónika

IC Partner Iroda


hirdetés
© 2018