120 000 000 Ft
1 M Ft/m2
120 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó ikerház
Fóti eladó ikerház, 4 szobás, a Madách Imre utcában

120  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
520 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Fót, Kisalag részén, csendes rendezett mellékutcában kínálok megvételre egy 2022-ben, 520 nm-es nyeles telekrészre épült, 120 nm alapterületű szabadon álló családi házat.

Az ingatlan befejezett állapotban van, a használatbavételi engedély kiadásra került. A képeken is látható apróbb hiányosságokat az eladó természetesen rövid határidővel befejezi, vagy érték egyeztetéssel a vevő is elvégezheti magának.
A ház nem eladásra készült, ennek pozitív hatása érvényesült is a kivitelezés során. Igény esetén részletes műszaki leírás rendelkezésre áll, itt a hirdetésben csak röviden:

- POROTHERM N+F30
- 10-es válaszfal
- 15 cm PS habhőszigetelés
- Beton födém
- BRAMAC cserép
- 25 cm födém szigetelés
- 3 rétegű műanyag nyílászárók
- Kondenzációs gázkazán
- Padló és radiátoros hőleadás
- Minőségi kültéri és beltéri burkolatok
- Burkot terasz
- fa berakásos zárt kerítés

Az ingatlan elosztása kiváló, teraszkapcsolatos, amerikaikonyhás nappali, 3 hálószoba, tágas fürdő, 2 külön mellékhelyiség, kamra és
háztartási helyiség. A képek között alaprajz, helyiség lista és épület elhelyezkedése is megtalálható. Természetesen további kérdéseik esetén állok rendelkezésükre.

Ajánlom az ingatlant mindenkinek aki igényes egy szintes családiházat keres, és még a garázs sem hátrány, illetve szívesesen élvezné a D-K-i fekvés előnyeit az ingatlan és a terasz tekintetében is!
Várom hívásukat a hét bármely napján!

hirdetés
© 2018