110 000 000 Ft
567 E Ft/m2
110 M Ft
567 E Ft/m2

Eladó ikerház
Új Építésű eladó ikerház Érd, 5 szobás

194  m2 alapterület
5 szoba
Új építésű
542 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

ÉRD FENYVES-PARKVÁROSBAN 194 M2-ES ÉPÜLŐ IKERHÁZFÉL ELADÓ

Eladóvá vált Érd Fenyves-Parkváros északi részén, csendes kertvárosi, zöld környezetben, ugyanakkor az M7-es autópályától 4 percnyi autóútra egy közel szerkezetkész állapotú, tégla építésű ikerházfél prémium kivitelben, 542 m2-es telekrésszel.

MODERN, LETISZTULT FORMA – VISSZAFOGOTT SZÍNPALETTA
Az épület modern, minimalista stílusban épül, letisztult vonatlvezetéssel és lapostetővel. A szimmetrikus elrendezés és a geometrikus formák harmóniát és eleganciát sugároznak.
A lapostető nem csak erősíti a modern és minimalista megjelenést, de ugyanakkor praktikus is, hiszen lehetőséget nyújt napelemek és/vagy zöldtető kialakítására a későbbiekben, ami tovább növeli az épület energiahatékonyságát és környezettudatosságát.
A homlokzat színvilága visszafogott. A domináns szín a világos szürke, amelyet fehér díszítőelemek és sötétebb szürke árnyalatok egészítenek ki. Ez a kombináció modern, kifinomultan elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz az épületnek.
A homlokzatot dörzsölt nemesvakolat borítja majd, amelyet a lábazaton díszvakolat egészít ki. A vakolat finom, sima textúrája fokozza az épület eleganciáját és tartós felületet biztosít.

NAGY ÜVEGFELÜLETEK
Az épület homlokzatán dominálnak a nagy üvegfelületek, a hatalmas ablakoknak köszönhetően bőséges természetes fény áramlik a belső terekbe, és összemossák a határokat a belső és a külső tér között, világos és szellős légkört teremtve, így a tér vizuálisan még nagyobbnak tűnik.

TERASZOK
A földszinti, 11 m2-es terasz fedett lesz, így meghitt és védett helyet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben és kellemes helyet biztosít a pihenésre vagy étkezésre a szabadban, a reggeli kávé elfogyasztásához vagy egy esti beszélgetéshez.
Az emeleti, 37 m2-esre tervezett terasz nyitott, így ideális helyszín a napozásra, a csillagos ég alatti pihenésre, esetleg egy szabadtéri edzésre, vagy akár egy kis kert kialakításához.
Erről a teraszról gyönyörű kilátás nyílik majd a környező kertvárosi övezetre.

TÁGAS ÉS VILÁGOS BELSŐ TEREK – TÖKÉLETESEN MEGTERVEZETT ELRENDEZÉS
A belső terek kialakítása a modern stílust követi. A földszinten az összesen 39 m2-es nappali, étkező és konyha egy légtérben helyezkedik el. Ez a megoldás tágas és világos teret eredményez, amely ideális a családi együttlétekhez és a vendégfogadáshoz. A nappali-étkező-konyha terében a hatalmas tolóajtók a teraszra nyílnak, így még inkább kitágítják a teret.
A földszinten helyet kap még – az alaprajz szerinti elrendezésben – egy szoba gardróbbal, egy fürdőszoba és egy mosókonyha, valamint az előszoba és a közlekedő az emeletre vezető lépcsővel.
Az emeleten három hálószoba és egy fürdőszoba kerül kialakításra.
Az épület földszintjén távirányítós elektromos garázsajtóval felszerelt, két férőhelyes, fűtött, ablakos, hőszigetelt dupla garázs lesz térkövezett kocsibeállóval.

NYÍLÁSZÁRÓK, BURKOLATOK
A nyílászárók modern, háromrétegű, 6 légkamrás üvegezésű, német alapanyagú, egyoldali, antracit színű műanyag ablakok és ajtók lesznek, amelyek harmonizálnak a homlokzat színvilágával és kiváló hőszigetelést biztosítanak.
A padlóburkolatok a helyiségek funkciójától függően változnak. A nappaliban és az étkezőben például parketta vagy laminált padló, míg a konyhában és a fürdőszobában kerámia burkolat. A burkolatok a minőségi kínálatból lesznek választhatóak.

MODERN KOMFORT ÉS ENERGIAHATÉKONYSÁG
Bár a telek összközműves, gázellátás nem készül. Hőszivattyús padlófűtés és hőszivattyús mennyezeti hűtés gondoskodik az optimális hőmérsékletről, miközben jelentősen csökkenti a rezsiköltségeket és biztosítja a környezetbarát megoldást. A későbbiekben napelem és napkollektor is könnyedén telepíthető lesz. A „H” tarifa kialakítás is megtörténik.
A tervezett energetikai besorolás: A++
A földszinti aljzat 15 cm-es, az emeleti 8 cm-es lépésálló szigetelést kap. A homlokzati szigetelés 15 cm-es Dryvit rendszerű lesz, a tetőszigetelés 30 cm kétrétegű közetgyapot és hőtükör fólia.
Környezettudatos megoldásként csapadékvíz-gyűjtő rendszer kerül kiépítésre a kerti locsoláshoz.


Még bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

;
---

  • CSOK igényelhető
  • geotermikus
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018