79 900 000 Ft
649,6 E Ft/m2
79,9 M Ft
649,6 E Ft/m2

Eladó ikerház
Budapesti ikerház eladó, Pesterzsébet, 3+1 szobás

123  m2 alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
170 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Erzsébetfalván eladó egy 123 nm-es ikerházfél !



A környék nyugodt és csendes, sőt a telek egyik része kőkerítéssel, másik része magas tujákkal határolt, emiatt kifejezetten intim a kert. A hátsó részben még sütögető és szaletli is ki lett alakítva.



Ahogy a képekből is látszik- a sok nagy ablaknak köszönhetően- a ház nagyon világos és jó hangulatot áraszt. A terek élhető nagyságúak egy 2-3 gyerekes családnak is.



Az utcafronttól ez a messzebb lévő -emiatt csendesebb.



Ügyvéd általi megosztással rendelkezik, ezért hitelezhető. A ház és a saját garázs szolgalmi úton megközelíthető, teljesen lezárt és privát.



A ház több helyiségében is beépített bútorok találhatóak, ami a vételárban benne szerepel. Alul nagy étkezős konyha , óriási nappali és fürdőszoba, felül 3 szoba és fürdő található. A konyhából kamra nyílik a lépcső alatti rész be van építve -sok női cipőt el tud nyelni. :)



Az alsó szinten a szobákban redőnyök és függönyök, az emeleten sötétítő rolók találhatóak. Minden szobában klímák gondoskodnak a jó közérzetről.



Alsó szinten fürdőkádas a felső szinten zuhanyzós mosdó wc-vel.



A kazán pár éve lett kicserélve kondenzációs kazánra, az ablakok thermo üvegesek, a fal 10cm dryvit a tető 10 cm kőzetgyapot szigetelést kapott így a ház energetikai CC, a rezsi igen alacsony BB-től csak a megújuló energetika választja el.



Kertben a szomszéddal közös fúrt kút és saját telepített öntözőrendszer van kiépítve.



Közlekedés szempontjából frekventált helyen található, hiszen pár perc gyaloglással elérhető a 23, 23 E 35, 66, 148, 119, 166-os buszjáratok, az 51, 52-es villamos, illetve a H6-os hév megállója.

A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek !



Vevőink számára a közvetítés díjmentes.

hirdetés
© 2018