74 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
74,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó ikerház
Ikerház eladó Budapest, 69 négyzetméteres

69  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
306 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

NE HAGYJA KI! ELADÓ FÖLDSZINTES IKERHÁZ RÁKOSCSABÁN!

TÖKÉLETES CSALÁDI OTTHON!

Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget Budapest XVII. kerületében, ahol egy 70 nm-es, újszerű állapotú ikerház várja új tulajdonosait.

Az ingatlan csendes, családias környezetben, sokak által közkedvelt Rákoscsabán helyezkedik el, családi házak szomszédságában.

Az otthon minden részlete a kényelemről és modern életstílusról árulkodik. A kialakítása során egy amerikai konyhás nappali-étkezővel, kádas fürdőszoba WC-vel, három különálló szoba, közlekedő, tároló helyiség és egy háztartási helyiség, kapott helyet, ahol még egy plusz WC került kialakításra.

Képzelje el, hogy milyen lenne itt ébredni minden reggel!

Az 2016-ban épült ikerház korszerű hang- és hőszigeteléssel, téglafalazattal és cserépfedéssel készült, garantálva a tartósságot és az alacsony rezsiköltségeket. A nyílászárók minőségi műanyag ablakok és biztonsági ajtó. Az egész házat modern és elegáns stílus jellemzi. A szobákban lamináltparketta a többi helyiségekben minőségi padlóburkolatok találhatóak. A fűtésről és a melegvíz-ellátásról egy kombi cirkó gondoskodik. A nappaliban található hűtő-fűtő klíma pedig egész évben biztosítja a tökéletes belső hőmérsékletet.

A lakáshoz egy 306 nm-es telekrész tartozik, amely egy fedett terasszal is büszkélkedhet, ahonnan az intim, növényekkel körülvett udvar élvezhető. A lakáshoz autóbeállási lehetőség is biztosított.


Ne várjon tovább! A helyi infrastruktúra kiváló, közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: iskola, játszótér, boltok, és a közlekedés is könnyed, hiszen az M0-ás autópálya is csupán néhány percnyi autóútra van.

Jöjjön, nézze meg ezt a csodálatos otthont, és szeressen bele!

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

  • komfortos
  • terasz
hirdetés
© 2018