199 000 000 Ft
762,5 E Ft/m2
199 M Ft
762,5 E Ft/m2

Eladó ikerház
Budapesti, Mátyásföld, 6 szobás

261  m2 alapterület
6 szoba
465 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!

Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a gyönyörű, tágas és tehermentes, gondozott kerttel rendelkező ingatlant, amely kellemes és sokak által kedvelt környéken található Mátyásföldön!

Ez a használt, 6 szobás ház 261 nm alapterülettel és 4 fürdőszobával rendelkezik, ami tökéletes választás lehet akár nagyobb családok, akár befektetők számára is, hiszen kialakítása lehetőséget ad akár iroda, rendelő stb. üzemeltetésére is!
Két generáció költözne? Megoldható, hiszen a földszintet és az emelet zárt lépcsőház választja el, s mind a két szinten található önálló konyha!

Ebben a kényelmes, jó elrendezésű családi otthonban tágas nappaliban élvezheti a cserépkályha melegét, az amerikai konyha és étkező remek lehetőséget ad a családi összejövetelekre. A ház világos és napfényes, így az otthon meleg és barátságos hangulata mindig jelen lesz.

Barátokat fogadna? Elvonulna egy csendes kuckóba? Kialakításra került egy könyvtárszoba, amely várja a könyvek szerelmeseit, vagy a társasjátékozás örömeire vágyókat.
Fontosnak tartja a napi testedzést, de nincs ideje edzőterembe járni? Alakítsa ki otthoni kondiszobáját az épület alsó szintjén!

A házat körül vevő rendezett és intim kialakítású kert, a benne található kerti pavilon kellemes környezetet teremt a szabadidős tevékenységekhez, de a 18 nm-es terasz is tökéletes helyet biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Az ingatlan jó állapotban van, így azonnal költözhető, jelenleg nincs szükség nagyobb felújításokra, fűtése gáz (cirko), a hűtése pedig klíma segítségével történik.

A garázs férőhelyek száma 1, de az udvaron és a ház előtt több autó is kényelmesen elfér, így a parkolás sem jelenthet problémát.

Az ingatlan nagy előnye, hogy Budapest 16. kerületében, Mátyásföldön helyezkedik el, ahol a környék ellátottsága kiváló, és a közlekedési lehetőségek is kitűnőek, így könnyen megközelíthető mind autóval, mind pedig tömegközlekedési eszközökkel. A környék biztonságos, barátságos, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy nyugodtabb, kertvárosi környéken élni, s a lakók biztonságát szolgálja a beépített riasztó rendszer is. Központi elhelyezkedése miatt könnyen elérhetőek a fontosabb helyszínek, mint például boltok, éttermek, iskolák, óvodák és egyéb szolgáltatások.

Ha bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Munkatársunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a döntésben. Várjuk jelentkezését és reméljük, hogy hamarosan Ön lehet az új tulajdonosa ennek a csodálatos ingatlannak!

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

hirdetés
© 2018