129 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
129 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó ikerház
Ikerház eladó Balatonalmádi, 82 négyzetméteres

82  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
541 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonalmádiban 5 szobás, balatoni részPANORÁMÁS és TÁJPANORÁMÁS, TÉGLAépítésű családi ikerházfél szépen kertrendezett udvarral eladó!

Az ingatlan Veszprém közelségében fekszik, és a strand is csak néhány percnyi autóútra van, így a nyári napokat könnyedén a Balaton partján is tölthetjük. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy nyugodt, de mégis minden igényt kielégítő otthont keresnek csodálatos környezetben.

Az 541 nm-s ÖSSZKÖZMŰVES, füvesített, dísznövényekkel beültetett, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL ellátott telek CSENDES zsákutcában helyezkedik el a város közkedvelt részén.

A két lakószintes, SZIGETELT ház körül több mint 60 nm-s, nagyrészt FEDETT TERASZ biztosít szerves kapcsolatot a kerttel.
A kertben mutatós FILAGÓRA biztosít helyet a baráti összejöveteleknek, vagy a kellemes kikapcsolódásnak. Ugyanitt szerszámos TÁROLÓ faház is található a kerti eszközöknek.

A táj és balatoni részpanoráma a tetőtéri három terasznak köszönhető, melyekből a nagyobb, északi fedett is.
A ház jól megtervezett, nagyméretű ablakainak köszönhetően bőséges a természetes fény, a fényviszonyok kiválóak.

Az ingatlan fűtéséről egy hatékony gázkazán gondoskodik, mellyel kellemes meleget biztosíthatunk a hidegebb napokon, míg a nyári hőségben a KLÍMA gondoskodik a hűvös levegőről, így az ingatlan egész évben KOMFORTOS. A meleg vízről villanybojler gondoskodik.
A ház két fürdőszobával büszkélkedhet, ami kényelmet biztosít még nagyobb családok számára is.

Bővebb információért, személyes megtekintésért, kérem keressen elérhetőségemen.

129000000 Ft

hirdetés
© 2018