199 500 000 Ft
856,2 E Ft/m2
199,5 M Ft
856,2 E Ft/m2

Eladó ikerház
Szeged eladó ikerház a Reizner János utcában

233  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
640 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Új tulajdonosát keresi ez kivételes igényességgel kialakított, tágas, világos családi otthon. Az ingatlan egy 640 nm-es telken fekszik, amely gondosan lett kialakítva, a zöld növényzet gyönyörű környezetet biztosít a pihenéshez. Kerti sütögető, napozóterasz és egy több mint 35 nm-es terasz található a kertben, ezáltal úgy érezhetjük, hogy minden nap nyaralunk.

Belépve a házba egy nagypolgári, elegáns miliő fogad minket. Egy tágas előszobából nyílik a jó méretű mosókonyha mosó-, és szárítógéppel. A folyosóról nyílik a gyerekek “lakrésze”: két gyerekszoba egy közös fürdőszobával, amiben természetesen fürdőkád található, hogy az esti fürdés igazi családi élmény lehessen.

A gyermek lakrésszel szemben található az egyedi, 9 nm-es patio (kis belső udvar), amely egyedi hangulatot kölcsönöz az egész háznak. Tökéletes hely például egy téli napon a reggeli elfogyasztásának.

Továbbhaladva a ház központi részén található konyhához érünk - minőségi alapanyagból, egyedi megrendelés szerint készült, és prémium konyhagépekkel szerelték fel. Továbbhaladva a szülői lakrész található: egy spájzzal, egy fő fürdőszobával, ahol dupla mosdó, kád és tusoló is található, a burkolat természetesen szintén prémium minőségű. A folyosó másik végén jobb oldalon a szülői háló és egy walk-in gardrób, amely minden nő álma. A háló mellett pedig egy kényelmes méretű vendégszoba található.

A konyha másik oldalán a világos, elegáns hangulatú nappalit találjuk étkezővel, ahol az egész család kikapcsolódhat. A nappaliból a hátsó teraszra lépünk, itt kerti étkező, kanapé és függőágy biztosítja a kellemes időtöltést.

A 70nm-es beépített padlástéren belül egy iroda is kialakításra került, és tökéletes élettér lehet, amit a jelenlegi tulajdonosok már előkészítettek.

A ház ikerház, használati megosztással rendelkezik, de a legtöbb ikerházzal ellentétben kizárólag a vizesblokknál csatlakozik a másik épülethez.

Az ingatlan jellemzői:

- 142 nm-es alapterület
- 5 szoba
- 35 nm-es terasz
- minőségi alapanyagok (Protherm 30-as tégla, betoncserép..stb)
- 3 db Panasonic klíma
- padlófűtés Baxi kazánnal
- 70 nm-es beépített padlószőnyeges tetőtér gardróbszekrényekkel
- 40 nm-es száraz padlás a garázs felett
- fúrt kút, öntözőrendszer
- kerti tároló
- napozóterasz
- kerti sütögető
- 33 nm-es garázs


Legyen ÖN ennek a gyönyörű ingatlannak az új tulajdonosa! A berendezés megbeszélés tárgyát képezi.

Megtekintés miatt keressen a megadott elérhetőségeken!

hirdetés
© 2018