77 900 000 Ft
608,6 E Ft/m2
77,9 M Ft
608,6 E Ft/m2

Eladó házrész
Pécel házrész eladó, Apaffy utca, 5 szobás

128  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
610 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Budapesttől 10 percre, Pécelen, csendes utcában eladó egy belső két szintes, akár két generációsnak is átalakítható (belső vagy külső lépcsővel is) ikerházrész.
A telek 610 m2, 30 százalék beépíthetőséggel, lehetőség van fúrt kút, parkolás vagy pergola építésére is. Parkolni jelenleg a telek előtt lehet, de az utcafront adottságaiból adódóan könnyen kialakítható kapubejáró. A telek gondozott, gyümölcsfák és hársfa is található rajta.
A ház alsó szintje 1972-ben épült, a tetőtér 1983-ban került beépítésre. A két szintnek külön gázórája is van, az épületbe bejön a 3 fázis, van éjszakai áram. Nyílászárói műanyagok, az alsó szinten fa redőnyökkel. Fűtése konvektoros, vannak kémények (2), így cirkósítás megoldható, de villanyfűtés is kiépíthető.
Az alsó szint 3 méteres belmagasságú, teljes alapterülete 80 m2, ehhez tartozik még egy 11 m2-es, nappaliból megközelíthető terasz, valamint egy 9 m2-es előterasz a bejáratnál. A felső szint 2.4 méter belmagasságú, nettó 48, bruttó 56 m2, valamint egy 10 m2 alapterületű loggia is tartozik hozzá.
Jelenleg tehát összesen egy nagy méretű alsó és egy kisebb, felső szinti nappali mellett 3 hálószoba, 2 fürdő, konyha és spájz is van, a nappali déli fekvésű, jól szellőztethető, tágas, világos. A kert felől megközelíthető egy 10 m2-es saját pince is.
Remek új otthon lehet gyermekes, Budapestről agglomerációba költöző családoknak. A település kiváló tömegközlekedési (vasútállomás gyalogtávolságra) és autós bejutási (M0, M31, 31-es út) lehetőségekkel rendelkezik, a közvetlen környezetben találhatóak orvosok és rendelő, bevásárlási lehetőségek, általános- és középiskolák, de található itt sok látnivaló, túraútvonal és emlékpark, kastély is.

További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

hirdetés
© 2018