24 990 000 Ft
362,2 E Ft/m2
25 M Ft
362,2 E Ft/m2

Eladó házrész
Eladó házrész Csorna, 3 szobás

69  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
863 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169065 hivatkozási számú csornai házrész. Csorna belvárosában kínáljuk eladásra ezt az 1725 nm-es telken fekvő, 2 szobás családi házrészt.

Az eladásra kerülő házrészben nappali, hálószoba, gyerekszoba, önálló WC, fürdőszoba, konyha, kamra és közlekedő található.

Az összkomfortos házban gázkazán adja a melegvizet és látja el a ház fűtését.

Az udvar rendezett, közös használatú. Az udvarban mindkét házrész számára saját garázs áll rendelkezésre. Az udvarban további lehetőségek vannak autók parkolására.

Az 1725 nm-es kert fele tartozik az eladó házrészhez, amelyen veteményesnek alkalmas terület, szőlő és gyümölcsfák vannak. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csornai házrész, vagy bármely más házrész és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #169065Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A házrész vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
hirdetés
© 2018