31 900 000 Ft
613,5 E Ft/m2
31,9 M Ft
613,5 E Ft/m2

Eladó házrész
Budapesti házrész eladó, Pesterzsébet, 1+1 szobás

52  m2 alapterület
1 és fél szoba
állapotú
240 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy felújított házrész Pesterzsébeten!

Tökéletes választás fiataloknak, összeköltözőknek. Az ingatlan alapterülete 50 m², míg a közös telek 604 m²-es. Az elrendezés praktikus: nappali, előszoba, konyha, hálószoba és fürdőszoba található benne.

A házat 2020-ban teljes körűen, modern stílusban újították fel, ekkor cserélték ki a víz-, villany-, és csatornavezetékeket is. Az ablakok dupla üvegezésű fa ablakok, a fűtést pedig radiátorok biztosítják. Az 5 cm-es DRYVIT rendszernek köszönhetően kiváló a szigetelés, Délnyugati tájolású, így egész nap világos terek várják az új tulajdonosokat. A padlóburkolat laminált parketta és kerámia járólap kombinációja, a fűtésről pedig gáz-cirkó rendszer gondoskodik.

Az ingatlanhoz egy beépített veranda is tartozik, amely építési engedéllyel került beépítésre, valamint egy 5 m²-es tároló. A ház szerkezete betonalapra épült, téglafalak és fa födém alkotják, a tetőt pedig cserép borítja.

Remek ár-érték arányú lehetőséget kínál az önállósodásra vágyó fiatalok számára. A 2018-as és 2020-as felújítások során minden részletre odafigyeltek, így egy készen álló, meleg otthon várja új tulajdonosait.

A környéken iskola, piac, gyógyszertár és orvosi rendelő is található, Pesterzsébet központja pedig pár perces sétával könnyedén elérhető. A tömegközlekedés is kiváló: a 66, 23, 223E, 224, 148 buszok és az 52, 2B villamosok 5-8 perces sétával elérhetők.

Az ingatlan alkamas CSOK PLUSZRA, illetve lakáshitel is igénybe vehető rá.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!

hirdetés
© 2018