95 000 000 Ft
969,4 E Ft/m2
95 M Ft
969,4 E Ft/m2

Eladó házrész
Budapesti házrész eladó, 98 négyzetméteres, 4 szobás

98  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
70 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

TELJESEN FELÚJÍTOTT, NAGYPOLGÁRI HÁZ LEGSZEBB LAKÁSA CSAK ÖNRE VÁR.

IGÉNYES KIALAKÍTÁS, TÁGAS TEREK!

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ és infrastruktúrájú, SASHALOM kertvárosi részén, rendezett családi házas környezetben, kétszintes, 6 lakásos házban, földszinti, nagy belmagasságú TELJESEN FELÚJÍTOTT, 4 szobás, 98 nm-es, REZSIVÉDETT, házrészt kínálok megvételre. Délnyugati tájolása és nagy ablakai miatt NAPFÉNYES, világos.

Alkalmas gyermekes családoknak, kisállattal rendelkezőknek - hisz a lakáshoz saját használatú kertrész tartozik - akik életvitel szerűen modern, elegáns, biztonságos, központ közeli, EXKLUZÍV környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Az 1990-es évek végén épült, 2 szintes, tégla falazatú, teljesen felújított, szigetelt házban a legnagyobb lakás 98 nm hasznos alapterületű, 4 szobás, ügyvédi használati megosztás szerinti, rendezett kerttel.

A 3 teljes méretű, nagy ablakos szoba mellett egy étkezőrészt is magába foglaló NAGY, TERASZRA nyíló ABLAKOS 19 nm-es KONYHA, ELEGÁNS KONYHABÚTORRAL és 26 nm-es nappali TERASSZAL, melyre nagy eltolható üvegajtón át jutunk ki, egy zuhanyzós és kádas wc-vel kialakított fürdőszoba, benne törölközőszárító és egy gardrób kapott helyet.

A lakáshoz összesen 45 nm részben járólapozott, részben füvesített TERASZ tartozik, további 25 nm kerítéssel elválasztott, saját használatú kertterület, benne sziklakertes kerti tó. A kerti rész igényes TÉRKŐVEL burkolt és füvesített.

Egyedileg gyártott, magas minőségű 2 rétegű hanggátló nyílászárók, motoros távműködtetésű redőnyös, ablakok, szobákban szúnyoghálóval. A nyílászárók és a beltéri ajtók fa anyagúak, a bejárati ajtó még választható. A szobákban, a közlekedőkben, a nappaliban választható laminált parketta burkolat, fürdőszobában és a konyhában választható járólap.

A fűtést házközponti gázkazán fali radiátorokon keresztül, hűtést fali split klíma, a melegvizet lakásonként villanybojler biztosítja. A lakások minden fogyasztása külön mérhető. A fűtés egyedileg szabályozható Honeywell fali termosztáttal.

Betonfödém. Zsindelyfedés. 60 cm-es tégla válaszfalak. Mennyezeti LED és díszvilágítás, 2,7 - 3,2 m közötti belmagasság. Kamera. Távműködtetésú úszókapuk, beállási lehetőség a zárt udvarra. Felszíni parkoló megvásárolható, melynek ára 1 millió forint, de a vételárnak ez nem része. Elektromos autótöltő kialakítása igény esetén lehetséges.

Az ingatlan összességében KIVÁLÓ, újszerű állapotú, még nem lakott, a teljes befejezés az új tulajdonos igénye szerint történhet, beleértve a burkolatokat összeghatáron belül.

Az ingatlanhoz pince szinten saját zárt 14 nm-es zárt tároló tartozik. Az ingatlan ára a kulcsrakész, 100%-os befejezettségre vonatkozik. A megállapodástól számított 1 hónapon belül befejezett.
Az ingatlan TEHERMENTES, ára a beépített konyhát tartalmazza.
Az ár irányár.
Az alaprajz tájékoztató jellegű!

hirdetés
© 2018