129 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
129 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó házrész
Balatonalmádi házrész eladó, 82 négyzetméteres, 5 szobás

82  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
541 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Balatonalmádiban egy balatoni részPANORÁMÁS és TÁJPANORÁMÁS, öt szobás, TÉGLAépítésű családi házat (házrészt) szépen kertrendezett udvarral.
Az ingatlan Veszprém közelségében fekszik, és a strand is csak néhány percnyi autóútra van, így a nyári napokat könnyedén a Balaton partján is tölthetjük. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy nyugodt, de mégis minden igényt kielégítő otthont keresnek csodálatos környezetben.
Az 541 nm-s ÖSSZközműves, FÜVESÍTETT, dísznövényekkel beültetett, FEDETT autóbeállóval ellátott telek csendes zsákutcában helyezkedik el a város közkedvelt részén, ahol járműforgalmat csak az ott lakók generálnak. A két lakószintes, SZIGETELT ház körül több mint 60 nm-s, nagyrészt FEDETT terasz biztosít szerves kapcsolatot a kerttel. A kertben mutatós FILAGÓRA biztosít helyet a baráti összejöveteleknek, vagy a kellemes kikapcsolódásnak. Ugyanitt szerszámos TÁROLÓ faház is található a kerti eszközöknek. A táj és balatoni részpanoráma a tetőtéri három terasznak köszönhető, melyekből a nagyobb, északi fedett is. A ház jól megtervezett, nagyméretű ablakainak köszönhetően bőséges a természetes fény, a fényviszonyok kiválóak. Az ingatlan fűtéséről egy hatékony gázkazán gondoskodik, mellyel kellemes meleget biztosíthatunk a hidegebb napokon, míg a nyári hőségben a KLÍMA gondoskodik a hűvös levegőről, így az ingatlan egész évben komfortos. A meleg vízről villanybojler gondoskodik. A ház két fürdőszobával büszkélkedhet, ami kényelmet biztosít még nagyobb családok számára is.
Felmerülő kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban, kérem keressen elérhetőségemen!

hirdetés
© 2018