12 900 000 Ft
258 E Ft/m2
12,9 M Ft
258 E Ft/m2

Eladó házrész
Eladó házrész, Dombóvár, 1 szobás

50  m2 alapterület
1 szoba
állapotú
50 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

KÖZPONTI HELYEN, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT HÁZRÉSZ, KEDVEZŐ ÁRON, AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS

Dombóvár városközpontjában eladó egy 50 nm-es, 1 szobás, felújított lakrész.
Az ingatlan rendkívül jó helyen található, közel mindenhez. Posta, rendelők, boltok, közintézmények, minden a szomszédságában van. A házrészhez nem tartozik telek, így rendkívül könnyű rendben tartani, mégis egy családi ház kényelmét biztosítja.

A lakásban található egy előszoba, egy tágas szoba, konyha étkezővel, kamra (mérete miatt akár egy félszoba is kialakítható belőle), fürdőszoba WC-vel, valamint tartozik hozzá padlás és pince is.

Az ingatlan 2022-ben teljesen fel lett újítva. Újak a villany és vízvezetékek, 4 éve új hőszigetelt, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, 5 cm külső szigeteléssel lett ellátva. A cserép tető és a lécezés új, a gerenda meg lett erősítve és új ereszcsatorna is felhelyezésre került. A terasz fagyálló burkolata még nem lett lerakva, de a vételárban benne van a már meglévő járólap.
2023-ban a külső és belső színezés is megvalósult.

A fűtést kályhával lehet megoldani, melynek helye ki van építve. A meleg vizet villanybojler állítja elő.

A konyhában található bútorok és a gáztűzhely, valamint a fürdőszoba bútor is a vételár részét képezik.

4 lakrész található összesen az udvarban. A ház területére egy használati megosztás készült, melyben jelölve van a lakáshoz tartozó, jogosan használható területrész.

A tulajdonviszonyok rendezettek, az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető! Ajánlom azok számára, akik első otthonukat keresik, vagy egy fenntartható kis lakrészt szeretnének. Kiváló befektetés is lehet, mivel abszolút kiadható!

hirdetés
© 2018