175 000 000 Ft
875 E Ft/m2
175 M Ft
875 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Veszprém a Budapest úton 59-ben, 6 szobás

200  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
665 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Két gyeneráció számára is ideális családi ház, két szint, két konyhával, két fürdőszobával.

Az ingatlan adottságai alapján irodának, rendelőnek, üzletnek szintén ​alkalmas - központi helyen udvarral, kiegészítő épületekkel, több parkolóhellyel rendelkezik.
Eladásra kínálunk Veszprémben a Budapest úton, 665 nm-es telken fekvő 200nm-es 2 szintes családi házat. A ház 1950-es években épült, az emeleti rész 1987-ben került ráépítésre. A ház tégla építésű, a tetőszerkezet a ráépítés során komplett cserét kapott, szigetelt, Bramac cseréppel fedett. Mind a két szinten 3-3 jó méretű szoba van konyhával és fürdőszobával. Az emeleti részen található egy 40 nm nagy, három irányban nyitott, K/D/NY-i fekvésű, szépen benapozott kertre néző terasz is. Az emeleten beépítésre került egy 4 fős finn szauna is. Az ezen a szinten található szobák klimatizáltak. Az alsó szint radiátoros, a felső szint padlófűtéses.

A telken áll még egy 40nm-es műhely (korábban gumiszerelő műhely), egy 62nm-es alapterületű raktár, emelynek tető alatti része beépíthető (+62nm brutto). A raktár mellett van még egy beton alapon álló kis faház/tároló épület (5nm). Ipari áram rendelkezésre áll. A telek hátsó része (kb 100nm) zöld, füvesített védett kertrész, pihenésre, kerti összejövetelre tökéletes.

Az ingatlan Veszprémben a Budapest úton található, pár perc sétára a városközponttól - 3 perc alatt a Pláza, 10 perc alatt a Belváros kényelmesen, gyalog elérhető.
Veszprém mind gazdaságilag, kultúrálisan Dunántúl egyik meghatározó települése, nagyon élhető, emberközeli város. A Balaton és a Bakony közvetlen közelsége külön vonzást ad a városnak.
Kérdés, érdeklődés esetén örömmel állunk rendelkezésére.

hirdetés
© 2018