35 500 000 Ft
443,8 E Ft/m2
35,5 M Ft
443,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Vérteskethely, 3+1 szobás

80  m2 alapterület
3 és fél szoba
3302 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Vérteskethely központhoz közeli kis utcájában eladó egy ikerház egyik fele,amely tégla építésű,3,5 szobás,belül teljesen felújított,80 nm-s,CSOK pluszra alkalmas családi ház.

Az ingatlan kivülről munkálatokat igényel,de tökéletesen lakható jelen állapotában is.

A ház szuterén részén van egy garázs,és még két tároló.

A lakrészbe egy zárt lépcsőházon keresztül jutunk fel,ahol a kis előszobából a kellemesen berendezett konyhába jutunk,itt a berendezés a vételár részét képezi.

A két nagyszoba kényelmes elhelyezkedést nyújt,a harmadik szobához pedig egy gardrob is tartozik,és az ebédlő kitűnő hely a családi,baráti összejövetelekhez,beszélgetésekhez.

A szinten van egy fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel együtt,de van még egy tároló a háztartási eszközöknek,ahol szintén van egy wc is.

Jó az elosztása a szintnek,a szobák külön nyílnak,így zavartalanul lehet élvezni a pihenést.

A házban teljes víz és villanyvezeték csere megtörtént,nyílászárok műanyagok,összközműves az épület,a fűtés cserépkályhával és elektromos fűtőpanellel történik.

Az ingatlan három helyrajzi számon szerepel,amely vonatkozik az épületre és a hozzá tartozó két föld területre,melyből az egyik erdős rész,ez 799 nm,a másik terület sík terület, mezőgazdasági munkálatokra alkalmas,ez 2503 nm.

Az ingatlan gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el,a Vértes és a Bakony hegységek találkozásában,rengeteg kirándulási lehetőséggel,ugyanakkor az épület a település központjához pár perc sétára van,itt van a bolt,óvoda bölcsödével együtt,az iskola- busz megállója és a távolsági buszmegálló,továbbá előny Kisbér közelsége is ahova félóránként jár a busz.

Az ingatlan per és tehermentes,azonnal költözhető.

Ha szeretné megtekinteni,hívjon bizalommal,nézzük meg együtt.

Ár : 35 500 000 .- Ft



Kun Judit



A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

hirdetés
© 2018