47 900 000 Ft
656,2 E Ft/m2
47,9 M Ft
656,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Várpalota 2 szobás családi ház eladó

73  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
358 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk egy 73,60 nm-es családi házat Várpalotán, Inotán, amely egy 385 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs szerelőaknával, amely megkönnyíti az autó szervízelést, valamint két kisebb tároló/kisház is rendelkezésre áll.
A telken található még egy borospince mely további lehetőségeket kínál.

Az épület tetőszerkezete jó állapotban van, míg a fő falak kőből és téglából épültek, biztosítva a stabilitást és tartósságot. A ház két hálószobával és egy fürdőszobával/mosdóval rendelkezik, így ideális választás lehet kisebb családok számára. Újszerű műanyag nyílászárókkal és redőnnyel ellátott.
A kamrából vezet egy lépcső a padlástérbe ,amely szintén könnyedén pakolható.

A téli hónapokban a fűtésről a vegyes tüzelésű és a gázkazán gondoskodik, kellemes meleget teremtve az otthonban. Az épület alatt kb. 30 nm-es szuterén rész található amit korábban nyári konyhának használtak, viszont könnyedén lakórésszé alakítható, de alkalmas lehet vállalkozásnak vagy bármi más célra.
Némi felújítást igényel a beltér, mint például egy frissítő festést.
Jelenleg az ingatlan lakatlan, így azonnal költözhető.
A megtekintést rugalmas keretek közt egy telefonos egyeztetés követően lehetséges.
Teljes körű ügyintézésben segítjük ügyfeleinket díjtalanul: kedvezményes hitel ,mobil bankári szolgáltatással, adás vétel teljes lebonyolításával.

hirdetés
© 2018