19 900 000 Ft
226,1 E Ft/m2
19,9 M Ft
226,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Váchartyán, 3 szobás

88  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1467 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház Váchartyánban, Budapesttől 30 km-re észak-északkeleti irányban. A település könnyen megközelíthető Budapest-Nyugati pályaudvarról, illetve Vác felől a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, valamint a Vác-Aszód szárnyvonal menetrend szerinti járatain.Több irányból is megközelíthető a település menetrend szerinti autóbuszokkal, a 2/A út megépülésével a közúti közlekedés is jobb minőségű, mint a megye más területein.
Található a közelben arborétum (Vácrátót), horgásztó (Őrbottyán), termálfürdő (Veresegyház), Medveotthon (Veresegyház), fél órányira aquapark (Mogyoród), gyönyörű duna-parti városka :)
(Vác) és Budapest sincs messze :)
A háztól a buszmegálló és a vasútállomás 4 percre, iskola 5 percre, Óvoda 18 percnyire van gyalog. Gazdabolt egy percnyire valamint egy kisebb bolt is, egy nagyobb pedig 6-ra.
A háromszobás ház egy 1467 nm-es telken található. A házon kívül van a telken egy szerelőaknás garázs, egy nagy fedett tároló helység satupaddal, egy kamra és egy fűthető műhely is.
A ház alatt pince, felette padlás :) Tárolási szempontból :)
Az egyik nagy almafa alatt ki lett alakítva egy nagy fedett szabadtéri rész, ami lila akáccal van futtatva, a garázsra pedig borostyán, nagyon hangulatos, romantikus :)
A kertben rengeteg gyümölcsfa található, egy nagy dió-, almafák, körtefák, birs, szilva, meggyfák, plusz szőlő, ribizli... virágok, fenyőfa, egyéb dísznövények...
A ház egyik szobája külön bejárattal nyílik a fedett teraszról egy kis előszobával, de a szobát össze is lehet nyitni a másik utcafronti szobával. (Régebben innen nyílt.) A nagyobbik részen két külön bejáratú szoba, folyosó, nagy. 12,7 nm-es konyha és egy nagy kádas és külön zuhanyzós fürdőszoba van, valamint külön WC.
A házban központi fűtés található, ami gázkazánról és a pincében lévő fa/szén tüzelésű kazánról (új, tavaly lett kicserélve) is működtethető. Víz is két forrásból lehetséges, a házon belül vezetékes, a kerti csapokban pedig fúrt kútról.

hirdetés
© 2018