120 000 000 Ft
545,5 E Ft/m2
120 M Ft
545,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Váci családi ház eladó, 220 négyzetméteres, 8 szobás

220  m2 alapterület
8 szoba
állapotú
822 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kivételes lehetőséget kínálunk Vác Deákvár városrészében több generációs családoknak, illetve befektetőknek. Egy kivételes, déli fekvésű családi ház várja új tulajdonosát! Jelenleg 3 elkülöníthető, külön bejáratú, konyhával, fürdőszobával felszerelt lakrészből áll az épület, illetve a korábban a műhelyhez tartozó kiszolgálóhelyiségből, amik újabb lakrész kialakítását teszik lehetővé. A ház az 1970-es években épült a 822 m2-es telekre, kihasználva annak adottságait. Két utcáról is megközelíthetők a lakások, az udvarrészek is elkülöníthetők. Korábban autószerelő vállalkozást működtettek itt a tulajdonosok, így több aknás garázs, műhely és számos tároló is található az ingatlanon.
A ház a korszerűsítés során hőszigetelt vakolatot kapott, a nyílászárókat részlegesen kicserélték hőszigetelt műanyagokra, klímákat szereltek felülre. Jelenleg szintenként különül el a közmű, 1-1 villany- és gázóra van. A felső szinten két lakás, az alsón egy került kialakításra, amelyekben különálló nappali, konyha, hálószoba található. Az első lakásban tusolóval felszerelt, a másikban kádas fürdőszoba található egyben a wc-vel. A földszinti lakrészen két hálószoba, nappali, kádas fürdőszoba és konyha található.
Kitűnő ajánlatot kínálunk olyan nagycsaládok számára, akik kertes házban, nyugodt, zöld környezetben képzelik el életüket, ugyanakkor fontos nekik a jó lokáció is. A környéken elérhető bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, fodrászat, kozmetika. A busz- és vasútállomás, a városközpont 15 perc alatt megközelíthető gyalogosan.

Irányár: 120 M Ft

Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás előtt szakszerű értékmeghatározás

Fenti szolgáltatások nem csak szerződött ügyfeleink számára elérhetőek! Köszönjük ha minket választ!


hirdetés
© 2018