22 900 000 Ft
229 E Ft/m2
22,9 M Ft
229 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Táska, 3 szobás

100  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
7001 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

B Home eladásra kínál a Balatontól 20 km-re fekvő Táska településen egy 100 m2-es családi házat!

Telek: 7001 m2

Az ingatlan vegyes szerkezetű. Található a házban 3 szoba+nappali, konyha, spájz, fürdőszoba külön wc-vel. Állapota átlagos, jelenleg is lakják az ingatlant. Teljes közművel rendelkezik. A ház melegéről gázkonvektor illetve cserépkályha gondoskodik. Csatornahálózat nincs kiépítve a településen, derítőakna található az udvaron. A tető átlagos, cserép héjazatú. Az udvaron található egy különálló 40 m2-es tégla épület is, amely felújítás után, akár vendégek fogadására is alkalmas lehet. Tartozik a házhoz egy pince, ólak, tároló.... Dupla telkének köszönhetően, akár meg is lehet osztatni, vagy főként gazdálkodással foglalkozó személyek figyelmébe ajánlanám. Rendezett tulajdoni viszonyok, per -és tehermentes az ingatlan.

Táska egy 400 fős település, amely Buzsák-Csisztapusztai Fürdőtől 6 km-re helyezkedik el, míg Fonyód 20 km-re, autóval 20 percen belül elérhető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

hirdetés
© 2018